Торпедо-БелАЗ - Динамо Брест. Чи перервуть господарі серію поразок цього сезону?

6 серпня в рамках 16-го туру Вищої ліги Білорусі на «Торпедо Арені» (Жодіно) поміряються силами команди «Торпедо-БелАЗ» і «Динамо» Брест.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Торпедо-БелАЗ – Динамо Брест

Торпедо-БелАЗ

Першу половину сезону «Торпедо-БелАЗ» зіграло майже бездоганно, за 14 турів жодзінці зазнали лише однієї поразки в чемпіонаті. В останньому матчі Вищої ліги підопічні Дмитра Молоша також втратили очки, команда на своїй території розігралася з мінським «Динамо» 0:0. Торпедо-БелАЗ посідає 3 місце в турнірній таблиці, після 14 турів команда набрала 27 очок, співвідношення забитих і пропущених м'ячів 19:7.

Окрім невдач у національному чемпіонаті, 27 липня «Торпедо» програло АЕКу 2:3 у матчі Ліги конференцій, що може стати початком кінця для клубу в єврокубках.

Динамо Брест

Динамо Брест не блищить результатами в цьому сезоні, з 14 зустрічей, проведених в Прем'єр-лізі, 10 для клубу завершилися поразкою. Невдало підопічні Олександра Юревича провели і останній матч чемпіонату, команда поступилася на виїзді з мінімальним рахунком Білшині 0:1. У турнірній таблиці Вищої ліги брестське "Динамо" посідає 11-е місце, набравши 10 очок, а співвідношення забитих і пропущених м'ячів - 12:24.

Під час паузи в чемпіонаті "південці" зіграли в Кубку країни, пройшовши в 1/16 фіналу "Бумпром" з рахунком 2:0. В 1/8 фіналу команда програла солігорському «Шахтарю» з рахунком 1:2.

Торпедо-БелАЗ - Динамо Брест

Торпедо-БелАЗ – Динамо Брест факти

  • Торпедо-БелАЗ не може перемогти вдома в 6 з останніх 7 матчів 1.80;
  • Динамо Брест програло 7 з останніх 9 виїзних матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у домашній успіх торпедівців. Котирування на перемогу «Торпедо-БелАЗ» становили 1,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,55. Котирування на Динамо Брест зупинилися на 4.00. Букмекери не очікують голів у цій зустрічі. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.75, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.95. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У «Торпедо-БелАЗ» все непогано, хоча останніми тижнями команда трохи збавила обертів. Динамо Брест лише зрідка чіпляється за очки, а на виїзді діє катастрофічно. Зважаючи на весь сезон, я думаю, що хлопці Молоша виграють у найближчій грі, автозаводці зможуть переграти кризове Динамо вдома: перемога Торпедо-БелАЗ – 1,80.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0