Куяба проти Фламенго. Чи продовжать гості безпрограшну серію в цьому сезоні?

7 серпня в матчі 18-го туру бразильської Серії А на «Арені Пантанал» (Куяба) зустрінуться команди «Куяба» і «Фламенго».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Куяба" проти "Фламенго".

Куяба

Куяба набрала чудовий темп, команда не знає поразок вже 5 зустрічей поспіль у Серії А. В останньому матчі чемпіонату також тріумфували підопічні Антоніу Олівейри, розігравшись на виїзді з Інтернасьоналом 2:1. "Голденс" першими пропустили у власні ворота, але до перерви команда відігралася, після чого пощастила у другому таймі. Перемогу гостям принесли точні удари Раніле та Дейверсона.

Куяба посідає дев'яте місце в турнірній таблиці Серії А з 25 очками та співвідношенням м'ячів 18:19.

Фламенго

«Фламенго» у чудовій формі, команда не програє вже 10 зустрічей поспіль на всіх рівнях. "Стерв'ятники" добре показали себе в останньому матчі Серії А, обігравши на виїзді "Атлетіко Мінейро" з рахунком 2:1. Підопічні Хорхе Сампаолі тривалий час не могли набрати обертів, через що більшу частину часу команда перебувала в ролі наздоганяючої. Лише на 80-й хвилині «червоно-чорні» прокинулися, таки зумівши зламати господарів. Голи у гостей забили де Арраскета та Уеслі.

«Фламенго» займає 2-е місце в турнірній таблиці чемпіонату, набравши 31 очко, з різницею м’ячів 30:20.

Куяба проти Фламенго

Куяба проти Фламенго факти

  • Куяба виграла в останніх 3 матчах чемпіонату Бразилії;
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 6 матчів Фламенго сезону 1,63;
  • Фламенго не програє в останніх 6 матчах чемпіонату Бразилії.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать гостей. Котирування на перемогу Куяба становили 3,29. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,26. Котирування зупинилися на Вікторії Фламенго, на 2.13. Букмекери не чекають від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 1.63, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.28. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Куяба зараз у відмінній формі, завдяки серії вдалих матчів команді вдалося піднятися в середину таблиці. «Фламенго» в цілому проводить сильний сезон, як у лізі, так і в інших турнірах. Гості, починаючи з початку травня, програли лише один матч, провівши 21 зустріч. Обидві команди зараз на ходу, давно не програвали, тож очна зустріч обіцяє бути цікавою. Що стосується результату, то, думаю, гості зможуть протистояти міцному «золоту»: перемога «Фламенго» – 2,13.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0