Спартак – Парі НН. Чи продовжить «Спартак» переможну серію?

8 серпня в матчі 2-го туру групового раунду Кубка Росії на «Відкриття Арені» (Москва) зустрінуться команди «Спартак» (Москва) і «Нижній Новгород».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Спартак» – «Парі НН».

Спартак

Спартак не програє з початку сезону, в 1-му раунді Кубка Росії команда на виїзді виявилася сильнішою за «Краснодар» — 2:1. Підопічним Гільєрмо Абаскаля вдалося відкрити рахунок у першій половині зустрічі. Варто відзначити, що надалі господарі залишилися в меншості, тому червоно-білим не важко було довести матч до перемоги. Голи за «Гладіаторів» забили Зобнін і Бонгонда. «Спартак» посідає 1 місце в групі D, набравши 2 очки, з різницею м’ячів 2:0.

«Червоно-білі» відмінно виступають у РПЛ, здобувши три перемоги у трьох матчах. Минулого вікенду москвичі на виїзді перемогли «Рубін» з рахунком 4:1.

Парі НН

Нижній Новгород може вважати старт Кубка вдалим, вдома команда обіграла московське "Динамо" з рахунком 2:1 по пенальті. Підопічні Сергія Юрана ні в чому не поступалися супернику, команда обмінювалася швидкими м'ячами. Надалі гра проходила на зустрічному руслі, і вже в післяматчевій рулетці ніжинцям просто вийшло більше удачі. Єдиний гол у складі синьо-синіх забив Севікян. Нижні Новгороди займають 2-е місце в квартеті, набравши 2 очки, при різниці м'ячів 1:1.

Але в чемпіонаті ніжинці ще не набирали очок, ще не забили. У третьому турі РПЛ Парі НН поступився на виїзді Краснодару з рахунком 0:1.

Спартак – Парі НН

Спартак – Парі НН факти

  • Спартак виграв 4 останні матчі сезону 1,59;
  • Тотал більше 2,5 зіграних в останніх 4 офіційних матчах Спартака 1,69;
  • Парі НН не може перемогти в останніх 5 офіційних матчах;
  • Парі НН програв 8 з останніх 10 виїзних матчів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. Котирування успіху «Спартака» становили 1,59. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,40. Котирування зупинилися на Victoria Pari NN, на рівні 5,80. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.20, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.69. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Спартак на старті сезону знаходиться в оптимальному стані, москвичі перемагають одного суперника за іншим, причому по справі. Нижні Новгороди традиційно знаходяться в кінці таблиці, команда ще не виграла новий сезон. Враховуючи форму і результати команд цього сезону, плюс фактор домашнього поля, я думаю, що хлопці Абаскала продовжать перемагати, а «Нижній Новгород» не виграє: перемога «Спартака» з гандикапом 1 (-1) - 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0