Урал проти Ростова. Чи продовжить «Урал» безпрограшну серію вдома?

8 серпня в рамках 2-го туру групового раунду Кубка Росії на «Єкатеринбург Арені» (Єкатеринбург) поміряються силами команди «Урал» і «Ростов».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Урал» проти «Ростова».

Урал

Урал не зміг досягти успіху в першій зустрічі Кубка, зазнавши виїзної поразки від московського "Локомотива" з рахунком 1:2. Першими забили підопічні Віктора Гончаренка, на 8-й хвилині Айпов вивів свою команду вперед. «Жовто-чорні» не змогли втримати перевагу, суперник відігрався ще до перерви. Надалі «джмелі» намагалися атакувати, але «локомотиви» були більш вдалими. У групі В "Урал" посідає 3-е місце, у команди немає очок, різниця м'ячів - 1:2.

На відміну від Кубка в чемпіонаті «Урал» за три тури набрав 7 очок. В останньому матчі "Урал" переграв "Оренбург" з рахунком 2:0.

Ростов

«Ростов» зумів добре стартувати в Кубку країни, обігравши вдома «Рубін» з мінімальним рахунком 1:0. Підопічні Валерія Карпіна довго не могли розімкнути оборону казанців, плюс суперник гостро атакував. У підсумку лише після години ігрового часу «жовто-сині» вийшли вперед, Комаров забив гол, який у підсумку став переможним. Ростов посідає 1 місце в квартеті, набравши 3 очки, баланс м'ячів 1:0.

Що стосується чемпіонату, то в останньому матчі ростовчани на виїзді зазнали великої поразки від «Криль Рад» 1:5. За три тури в активі підопічних Карпіна 4 набрані очки.

Урал проти Ростова

Урал проти Ростова факти

  • Урал не програє в останніх 4 матчах вдома;
  • Ростов не може виграти останні 5 виїзних матчів;
  • Обидві команди забили в останніх 6 іграх між Уралом і Ростовом 1,82.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. На успіх Уралу котирування склали 2,45. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування зупинилися на Victoria Rostov, на рівні 3,05. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.77, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.08. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Урал» загалом непогано починає сезон, особливо добре грає вдома. Ростов лише в останній грі зазнав першої поразки в сезоні, слабким місцем хлопців Карпіна стала гра на виїзді. Господарі сильні вдома, гості невдало виступають на виїзді, тому в кубковому матчі логічно віддати перевагу підопічним Гончаренка: «Урал» не програє – фора 1 (0) – 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0