Рейнджерс проти Серветта. Чи підтвердять господарі статус фаворита?

У середу, 9 серпня, на стадіоні "Айброкс" відбудеться матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Рейнджерс" - "Серветт".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Рейнджерс" проти "Серветта".

«Рейнджерс»

Поєдинок «Рейнджерс» із «Серветтом» розпочинає свій європейський шлях у новій кампанії, і головне завдання шотландців, безумовно, – вихід до групового етапу Ліги чемпіонів. Тож мотивація гравців команди та бажання впевнено перемогти у першому матчі не викликає сумнівів.

Рейнджерс невдало стартували в чемпіонаті Шотландії, оскільки Лайт Блюз програли Кілмарноку в першому раунді на виїзді. Тому домашній матч у кваліфікації Ліги чемпіонів команда також розглядатиме як можливість реабілітуватися перед уболівальниками та показати сильнішу гру.

Серветка

Але один раунд кваліфікації Ліги чемпіонів «Серветт» вже успішно пройшов: на останньому етапі швейцарці не без проблем впоралися з «Генком». Крім того, команда досить успішно стартувала в чемпіонаті Швейцарії, жодного разу не програвши в стартових трьох турах.

Можна сміливо сказати, що гравці Серветта знаходяться в хорошій формі, але відсутність досвіду на такому рівні може стати вирішальним фактором для команди. Тим не менш, у першому матчі проти "Рейнджерс" гості явно мають намір продемонструвати хорошу гру і не мають наміру просто так здаватися.

Рейнджерс проти Серветта

Рейнджери проти Серветта: факти

  • Команди ніколи раніше не грали між собою в європейських змаганнях;
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю «Рейнджерс» ставка на тотал-овер становить (2,5) 1,65;
  • В середньому в шести з десяти матчів за участю Серветта ставка на те, що заб'ють обидві команди, становить 1,80;
  • Серветт забивав у кожній грі цього кваліфікаційного матчу Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна букмекерська компанія серед футбольних уболівальників, 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей перший матч кваліфікації Ліги чемпіонів: ви можете зробити ставку на перемогу Рейнджерс за 1,46, на нічию за 4,70 і на перемогу Серветта за солідну суму. 6.40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це одна з тих пар у цьому жеребкуванні кваліфікації Ліги чемпіонів, яка має явного фаворита. Та все ж «Рейнджерс» вважаються набагато крутішою командою та більш досвідченим єврокубковим борцем, який у першому матчі зіграє перед своїми вболівальниками. Головним завданням Серветта в такій грі буде вистояти і залишити собі шанси перед матчем-відповіддю. Логічним вибором здається ставка на фору 1 (-1) за 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0