АЕК Ларнака – Маккабі Тель-Авів. Чи вдасться гостям продовжити переможну серію?

9 серпня в рамках 1/2 фіналу кваліфікації Ліги конференцій УЄФА на «АЕК Арені» (Ларнака) поміряються силами команди АЕК Ларнака та Маккабі Тель-Авів.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу АЕК Ларнака проти Маккабі Тель-Авів

АЕК Ларнака

АЕК розпочав свій шлях одразу у другому раунді кваліфікації ЛКФ, де команда показала хороший результат. Клуб із Ларнаки за сумою двох зустрічей здолав білоруське Торпедо БелАЗ (3:2, 1:1). У виїзному матчі підопічні Хосе Луїса Ольтри виклалися на повну, команда забила три голи, пропустивши на один менше. У домашній зустрічі «жовто-зелені» тримали ситуацію під контролем, але не особливо ризикували. У підсумку вже в самій кінцівці Понс забив гол, тим самим дозволивши «воїнам» видихнути з полегшенням.

Чемпіонат Кіпру ще не розпочався, тому АЕЛ наразі грає лише в європейських змаганнях.

Маккабі Тель-Авів

Маккабі також відразу бореться за вихід у груповий етап Ліги конференцій, першим суперником Тель-Авіва став молдавський Петрокуб (3:0, 2:0). Варто відзначити, що підопічні Роббі Кіна були на голову вище суперника, що команда й довела вдома, забивши три голи. Гра-відповідь для "жовтих дияволів", по суті, стала формальністю, але ізраїльтяни вирішили не ризикувати своїм становищем, без проблем розібравшись з Petrocub. На виїзді голи за Маккабі забивали Гвіагон і Перец.

Чемпіонат Ізраїлю все ще на паузі, тож команда Роббі Кіна активно та цілеспрямовано готується до ігор у Європі.

АЕК Ларнака – Маккабі Тель-Авів

АЕК Ларнака – Маккабі Тель-Авів факти

  • AAEL не зазнає поразок у своїх останніх 4 офіційних матчах у всіх змаганнях;
  • Маккабі Тель-Авів виграв останні 5 офіційних матчів у всіх турнірах;
  • Більше 2,5 голів у 7 з останніх 8 ігор Маккабі Тель-Авів у всіх турнірах 2,05

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не можуть виділити фаворита в цій парі. Котирування на перемогу АЕКа становили 2,50. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,15. На Victoria Maccabi котирування зупинилися на позначці 2,60. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.67, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.05. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Кіпріоти ледве пройшли першого суперника в Європі, склад у них не топовий, але на рівні кваліфікації досить якісний. «Маккабі» - клуб з ім'ям і традиціями, в першому турі Ліги конференцій команда легко обійшла румунський «Петроклуб» - 5:0 за сумою двох матчів. Вважаю, що в цій парі гості є фаворитами на вихід у наступний раунд. Щодо зустрічі на Кіпрі, думаю, гостям вдасться добитися успіху: перемога Маккабі Тель-Авів – 2,60.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0