Олімпіакос проти Генка. Чи буде ця зустріч плідною?

У четвер, 10 серпня, на стадіоні "Георгіос Караіскакіс" відбудеться матч "Олімпіакос" - "Генк" у рамках третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Олімпіакос" - "Генк".

Олімпіакос

Олімпіакос у матчі з Генком не тільки почне свій європейський шлях у сезоні, а й взагалі проведе перший офіційний матч у новій кампанії. До цього греки проводили лише контрольні матчі, зігравши низку цікавих поєдинків із різними суперниками, зокрема з «Норвічем» та «Рейнджерсом».

Вдома Олімпіакос традиційно є грізною силою і цього разу команда знову спробує використати домашній статус зустрічі, щоб створити перевагу перед матчем-відповіддю. Підтримка місцевих уболівальників має істотно допомогти команді досягти бажаного позитивного результату.

Генк

Генк вже активно виступає в новому сезоні і до цього грав у кваліфікації Ліги чемпіонів, але Серветт не зміг пройти за сумою матчів і вилетів у Лігу Європи. Команда також нерівно стартувала в чемпіонаті Бельгії, набравши три очки в стартових двох турах.

У наступному матчі тренерський штаб «Генка», швидше за все, обере оборонну тактику, а головним завданням гостей стане надійна гра біля власних воріт і не пропустити ранній гол у власні ворота. Але навіть в атаці Генк цілком може здивувати суперника, адже команда явно не має наміру відсидіти всі 90 хвилин у захисті.

Олімпіакос проти Генка

Олімпіакос проти Генка факти

  • За останні роки команди зіграли між собою лише один раз: у 2018 році «Генк» у товариському матчі переміг «Олімпіакос» з рахунком 4:0;
  • В середньому в чотирьох з десяти матчів за участю Олімпіакоса ставка на овертайм становить (2,5) 1,95;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Генка ставка на те, що заб'ють обидві команди, становить 1,75;
  • Генк забив в обох своїх матчах кваліфікації Ліги чемпіонів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед любителів футболу, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей перший матч третього раунду кваліфікації Ліги Європи: на перемогу Олімпіакоса можна поставити 2,00, на нічию 3,40, і на перемогу Генка за 3,80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікаве протистояння очікує на вболівальників у третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи, в якому зіграють суперники, які заслуговують на вихід у груповий етап турніру. І «Олімпіакос», і «Генк» – досвідчені команди, які намагатимуться показати себе на краще в обох матчах. Є надія, що вже в першій партії суперники порадують видовищною та результативною грою, а значить, логічно поставити на тотал овер (2.5) за 1.95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0