Шериф проти БАТЕ. Хто з невдах Ліги чемпіонів продовжить боротьбу в єврокубках?

10 серпня в рамках 1/2 фіналу кваліфікації Ліги Європи на «Шериф Арені» (Тирасполь) поміряються силами команди «Шериф» і БАТЕ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Шериф» – БАТЕ

Шериф

Шериф впевнено увійшов у євросезон, команда стартувала у кваліфікації Ліги чемпіонів. Підопічні Роберто Бордіна свого першого суперника, яким виявився Фарул, пройшли без проблем (0:1, 3:0). Але в 1/4 фіналу молдавани вже промахнулися, поступившись місцем у наступному раунді хайфському «Маккабі». «Жовто-чорні» добре провели домашній матч, вигравши його з мінімальним рахунком 1:0.

На виїзді "оси" впали, програвши основний час з рахунком 1:2, після чого дозволили Маккабі ще двічі вразити ворота Коваля в овертаймі.

БАТЕ

БАТЕ в цьому європейському сезоні стартував з відбору Ліги чемпіонів, де білоруси дійшли до другого раунду. У першому турі підопічні Кирила Альшевського були сильнішими за «Партизані» (1:1, 2:0). Далі «буханцям» протистояв кіпрський Аріс. "Жовто-сині" вже не змогли впоратися з чемпіоном Кіпру, навіть на виїзді зазнавши поразки з рахунком 2:6. Вдома білорусам також не вдалося здивувати, команда в Борисові поступилася з рахунком 3:5, тим самим попрощавшись з турніром. Голи за БАТЕ забили Громико, Мартинов і Лаптєв.

Білоруси програли 5 з 10 останніх матчів, команда явно не в формі.

Шериф проти БАТЕ

Факти Шериф проти БАТЕ

  • Шериф не зазнав поразки в останніх 11 офіційних домашніх матчах у всіх турнірах;
  • Менше 2,5 голів у 8 з останніх 10 ігор Шерифа у всіх турнірах 1,73.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування на перемогу «Шерифа» становили 1,70. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,50. Котирування зупинилися на БАТЕ Вікторія, на рівні 4,40. Букмекерська контора не очікує від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.73, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.99. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Шериф» непогано показує себе в єврокубковій кваліфікації, команда грає у свій футбол, надійна в обороні, реалізує свої шанси в атаці. БАТЕ виглядає скромніше, захист не витримує критики. Що стосується майбутньої гри, то, думаю, хлопці Бордіна за підтримки трибун зможуть добитися успіху: перемога «Шерифа» – 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0