Бернлі проти Манчестер Сіті. Хто виграє перший матч нового сезону Прем'єр-ліги?

У п'ятницю, 11 серпня, на стадіоні "Терф Мур" відбудеться поєдинок "Бернлі" - "Манчестер Сіті" в рамках 1-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бернлі проти Манчестер Сіті

«Бернлі»

«Бернлі» провів чудовий сезон у чемпіонаті минулого сезону та заслужено піднявся в класі наприкінці минулого сезону. Головним завданням бургундців у новому розіграші Прем'єр-ліги буде закріпитися в еліті та не стати одним із претендентів на виліт, який протягом усього чемпіонату перебуватиме в нижній частині турнірної таблиці.

Головним тренером Бернлі є знаменитий екс-капітан Манчестер Сіті Вінсент Компані, для якого майбутній матч матиме принципове значення. Безсумнівно, бельгієць правильно мотивує своїх гравців на стартовий матч Прем'єр-ліги.

Манчестер Сіті

«Манчестер Сіті» виграв требл у минулому сезоні, але розпочав нову кампанію з поразки від «Арсеналу» в Суперкубку Англії. Цього літа "городяни" втратили кількох ключових гравців, але зуміли підписати хорватського захисника Йоско Гвардіоля за великі гроші.

Ймовірно, «Манчестер Сіті» планує розпочати захист титулу з переконливої перемоги, тому саме гості мають грати першим номером у матчі першого кола та діяти з позиції сили. Для такої зустрічі Пеп Гвардіола повинен виставити своїх найсильніших гравців.

Бернлі проти Манчестер Сіті

Бернлі проти Манчестер Сіті факти

  • Востаннє команди зустрічалися в Кубку Англії в березні 2023 року: Манчестер Сіті переміг Бернлі з рахунком 6:0;
  • У жодному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють» не йшла 2,02;
  • У двох із останніх п’яти боїв між командами у всіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) становила 1,62;
  • Манчестер Сіті виграв останні 11 матчів проти Бернлі у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на стартовий матч першого туру Чемпіонату Англії: на перемогу Бернлі можна поставити за 9,40, на нічию – за 5,60, а на перемогу Манчестер Сіті - за 1,31. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Новий сезон чемпіонату Англії розпочнеться з протистояння чинних чемпіонів Прем'єр-ліги проти команди, яка повернулася в еліту з Чемпіоншипа. У виїзній грі проти Бернлі Манчестер Сіті по праву вважається явним фаворитом і докладе всіх зусиль, щоб розпочати нову кампанію з переможного результату. Містяни протягом останніх років стабільно перемагають свого майбутнього суперника, тому логічним вибором буде ставка на фору 2 (-1,5) за 1,88.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0