Севілья проти Валенсії. Чи продовжать севільці безпрограшну серію в очних матчах з «кажанами»?

11 серпня в рамках 1-го туру іспанської Прімери на «Рамон Санчес Пісхуан Арена» (Севілья) поміряються силами команди «Севілья» та «Валенсія».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Севілья" – "Валенсія".

Севілья

Севілья минулого сезону зіграла погано, команда відверто провалилася на внутрішній арені. Підопічні Хосе Луїса Менділібара в чемпіонаті Іспанії фінішували лише на 12-му етапі, набравши 49 очок. У Кубку Іспанії "червоно-білі" також провалилися, команда покинула гонку в 1/4 фіналу. Але в Європі удача була на боці Nervions, команда стала переможцем ЛЄ, обігравши у фіналі «Рому» по пенальті (2:1). Тож у новому сезоні «Севілья» гратиме у Лізі чемпіонів.

У міжсезоння «червоно-білі» провели 7 товариських матчів, здобувши три перемоги, 2 нічиї та 2 поразки. В останньому контрольному матчі клуб зіграв внічию з Атлетіко 1:1.

Валенсія

У Валенсії черговий беззубий сезон, команда досі не може повернути колишню славу. У чемпіонаті Іспанії "кажани" фінішували лише на 16-й сходинці в турнірній таблиці, набравши 42 очки. Хлопцям Рубена Барахи також не вдалося досягти успіху в Кубку країни, команда вилетіла в 1/4 фіналу від «Атлетіка» з Більбао.

«Помаранчеві» добре підготувалися до сезону, взявши участь у п'яти вантажних поїздах, 4 рази вигравши і один раз програвши. Левантійці поступилися в останній зустрічі Астон Віллі з рахунком 1:2.

Севілья проти Валенсії

Севілья проти Валенсії факти

  • Севілья не змогла виграти останні 6 очних матчів у всіх турнірах 1,87;
  • Севілья не програвала Валенсії в останніх 9 очних матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів. Котирування на перемогу Севільї становили 1,96. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,49. Котирування Вікторії Валенсії зупинилися на позначці 4,14. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.76, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.13. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Севілья ставить перед собою амбітні цілі на новий сезон. Валенсія, незважаючи на гучне ім'я, останні роки програє на футбольному полі, помаранчеві не мріють про високі місця в таблиці. Думаю, стартова гра сезону розставить команди по місцях, господарям це вдасться: перемога «Севільї» - 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0