Баварія – РБ Лейпциг. Яка команда виграє Суперкубок Німеччини?

У суботу, 12 серпня, на «Альянц Арені» відбудеться матч за Суперкубок Німеччини «Баварія» — «РБ Лейпциг».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "РБ Лейпциг".

Баварія

«Баварія» навряд чи зможе взяти в свій актив минулий сезон, навіть незважаючи на чергову перемогу в чемпіонаті Німеччини в останньому турі. Мюнхенці невдало виступили в Лізі чемпіонів, а також не зуміли виграти Кубок Німеччини, тому налаштовані виграти більше трофеїв у новій кампанії.

Матч за Суперкубок Німеччини – чудова можливість для команди Томаса Тухеля розпочати сезон з перемоги та поповнити свою колекцію нагород ще одним титулом. Мюнхенці продовжують працювати над посиленням складу, але навіть з наявними гравцями можуть розраховувати на впевнений успіх.

РБ Лейпциг

Лейпциг другий рік поспіль зіграє в Суперкубку Німеччини: в минулому сезоні «Бики» поступилися Баварії в результативному матчі з рахунком 3:5. Цього разу команда розраховує зіграти краще та порадувати своїх уболівальників перемогою та Кубком у першій офіційній грі нового сезону.

Цього літа «Лейпциг» втратив свого найкращого бомбардира Крістофера Нкунку, і буде цікаво побачити, хто стане основною атакуючою силою «Биків». У наступній зустрічі головним завданням команди буде надійна гра біля своїх воріт, а вже потім думати про атакувальні дії.

Баварія – РБ Лейпциг

Баварія – РБ Лейпциг факти

  • В останньому розіграші чемпіонату Німеччини Лейпциг розгромив Баварію з рахунком 3:1, ще одна зустріч завершилася внічию - 1:1;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,57;
  • В останніх п'яти зустрічах між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, становила 1,61;
  • Баварія виграла три з останніх п'яти матчів проти РБ Лейпциг у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч за Суперкубок Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити 1,65, на нічию – 4,30, на перемогу РБ Лейпциг за 5.10. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Баварія» по праву вважається фаворитом майбутнього матчу і в грі за Суперкубок Німеччини спробує завоювати не тільки черговий трофей, а й взяти реванш у суперника за невдалі результати в останньому розіграші Бундесліги. Лейпциг цілком може бути серйозною проблемою для мюнхенців, але все ж якість гравців команди Тухеля має зіграти вирішальну роль у цій битві. Хорошим вибором здається ставка на гандикап 1 (-1) за 2,04.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0