Марсель – Реймс. Чи підтвердять господарі свій фаворит у матчі?

12 серпня в матчі 1-го туру французької Ліги 1 на «Велодром Арені» (Марсель) зустрінуться команди «Марсель» і «Реймс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Марсель" - "Реймс".

Марсель

Марсель показав непоганий результат у минулому сезоні, команда посіла третє місце в Лізі 1, набравши солідні 73 очки. У Кубку Франції підопічні Марселіно показали більш скромний результат, завершивши свої виступи в чвертьфіналі. А ось в Європі «біло-сині» відверто провалилися, команда грала в груповому етапі Ліги чемпіонів, але в підсумку не змогла потрапити в плей-офф, ставши останньою.

Влітку «провансальці» взяли участь у 4 товариських матчах, здобувши в них 2 перемоги. В останньому матчі Марсель програв Байєру з рахунком 1:2.

Реймс

«Реймсу» знову не вдалося зачепитися за високі місця в чемпіонаті, команда фінішувала лише на 11-му місці. Всьому виною провальна кінцівка, коли за 10 зустрічей червоно-білі зуміли набрати лише 8 очок. Також клуб невдало виступив у Кубку Франції, програвши в 1/8 фіналу «Тулузі» з рахунком 1:3.

Під час міжсезоння підопічні Вілла Стілла активно готувалися, взявши участь у 6 товариських матчах, здобувши в них 5 перемог5. В останньому контрольному матчі «Реймс» зломив опір «Торіно» з рахунком 2:1.

Марсель – Реймс

Факти про матч Марсель – Реймс

  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 4 матчах Реймса в Лізі 1 1,78;
  • Марсель програв останні 3 матчі Ліги 1;
  • Реймс пропустив принаймні 2 голи в останніх 4 матчах Ліги 1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають господарів поля фаворитами матчу. Котирування на перемогу Марселя становили 1,64. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,05. Котирування зупинилися на перемозі Реймса, на рівні 5,34. Букмекери чекають від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.08, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.78. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Марсель» націлений на боротьбу за титул у новому сезоні, для цього потрібно грати стабільно і сильно в кожній грі чемпіонату. «Реймс» знаходиться в середині Ліги 1, команда здатна показувати сильні результати в сегментах, але гості не можуть робити це на постійній основі через обмежений кадровий потенціал. У стартовій грі чемпіонату, гадаю, господарі зможуть взяти три очки, «провансальці» вдома завжди діють на високому рівні: перемога Марселя – 1,64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0