Вільярреал – Бетіс. Чи продовжать господарі серію без невдач вдома?

13 серпня в матчі 1-го туру іспанської Ла Ліги на «Керамікс Арені» (Вільяреал) зустрінуться команди «Вільяреал» і «Бетіс».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вільярреал" проти "Бетіса".

Вільяреал

Вільяреал за підсумками минулого сезону знову не зміг досягти поставлених цілей. У чемпіонаті Іспанії "жовта субмарина" фінішувала на п'ятій позиції, тим самим пройшовши в Лігу Європи. У Кубку країни підопічні Кіке Сетьєна взагалі провалилися, завершивши свої виступи в 1/8 фіналу. У Лізі конференцій «Вільяреал» теж не склався, в 1/8 фіналу команда програла «Андерлехту».

«Жовта підводний човен» у міжсезоння взяла участь у 7 товариських матчах, здобувши в них лише 1 перемогу. В останньому матчі іспанці без шансів поступилися Ньюкаслу з рахунком 0:4.

Бетіс

Довгий час «Бетіс» вів справжню боротьбу за місце в зоні Ліги чемпіонів, але ближче до фіналу команда була розбита. У підсумку на фініші підопічні Мануеля Пеллегріні опинилися на шостій позиції, що дозволяє їм знову грати в Лізі Європи. У минулому розіграші ЄЛ «зелено-білі» дійшли до 1/8 фіналу, де їх зупинив «Манчестер Юнайтед». У Кубку Іспанії «Бетіс» також розчарував, команда завершила свій шлях в 1/8 фіналу.

Влітку Бетікос провели шість товариських матчів, здобувши лише одну перемогу. В останньому матчі «зелено-білі» поступилися «Реал Сосьєдаду» з рахунком 0:1.

Вільярреал – Бетіс

Факти про матч Вільяреал – Бетіс

  • Більше 2,5 голів у 9 з останніх 11 ігор Вільярреала 1,72;
  • Вільярреал не зазнав поразки в останніх 5 домашніх матчах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів. Котирування на перемогу Вільярреала склали 1,78. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,89. Котирування зупинилися на Victoria Betis, на рівні 4,54. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських клубів. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.72, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.19. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Перед початком сезону обидва клуби розглядаються як борці за вихід у єврокубки. Вільяррелл при позитивному результаті може потрапити в топ-4 Прімери. Бетіс - сильна команда Ла Ліги, яка може боротися за високі місця, якщо травми та дискваліфікації обійдуть її лідерів. У найближчій зустрічі я не очікую великої кількості забитих м'ячів, оборона команд сильна, а від нападу рідко можна побачити шоу: тотал менше 2,5 - 1,72.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0