Челсі проти Ліверпуля. Яка команда виграє центральний матч туру Прем'єр-ліги?

У неділю, 13 серпня, на стадіоні "Стемфорд Брідж" відбудеться поєдинок між Челсі та Ліверпулем у рамках 1-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Челсі" проти "Ліверпуля".

Челсі

Челсі починає новий сезон під керівництвом Маурісіо Почеттіно, який повинен повернути лондонську команду на колишній рівень і в боротьбу за чемпіонський титул. "Сині" традиційно добре попрацювали на трансферному ринку цього літа, не лише підписавши нових гравців, а й відпустивши кількох зіркових гравців.

Вже в першому турі чемпіонату Англії лондонцям доведеться пройти серйозне випробування і така зустріч повинна продемонструвати готовність "Челсі" до нового сезону. Цікаво, яким буде стартовий склад від аргентинця на цей матч і яку тактику оберуть господарі поля.

Ліверпуль

«Ліверпуль» теж не найкраще зіграв минулий сезон в АПЛ, але, на відміну від майбутнього суперника, зумів пробитися в єврокубкову зону. У новому сезоні «червоні» явно розраховують на набагато кращий виступ і планують поборотися за золоті медалі до старту чемпіонату Англії.

У літнє трансферне вікно Ліверпуль істотно оновив півзахист команди, випустивши Джордана Хендерсона і Фабіньо, але додавши в склад Алексіса Макалістера і Домініка Собослая. Не виключено, що вже в матчі першого раунду Юрген Клопп кине в бій обох новачків одному з найпринциповіших суперників.

Челсі проти Ліверпуля

Челсі проти Ліверпуля факти

  • «Челсі» та «Ліверпуль» двічі зіграли внічию 0-0 у минулому сезоні чемпіонату;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал овер (2,5) становила 1,70;
  • Крім того, лише в одному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на «обидві команди заб'ють» становила 1,57;
  • Востаннє "Ліверпуль" перемагав "Челсі" в АПЛ 20 вересня 2020 року.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на головний матч першого туру чемпіонату Англії: на Челсі можна поставити 2,85, на нічию – 3,55, на Ліверпуль – 2,33. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Вже в першому турі нового чемпіонату Англії між собою зіграють дві топові британські команди - "Челсі" прийматиме "Ліверпуль". Обидва клуби провалили минулий сезон і мають намір реабілітуватися перед публікою в новій кампанії та чітко налаштовані підтвердити свої амбіції з першого кола. В останні роки матчі між «синіми» та «червоними» не радують хорошими результатами, тому є сенс робити ставку на Менше (2,5) за 2,11.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0