Манчестер Юнайтед – Вулверхемптон. Чи підтвердять «червоні дияволи» статус фаворита?

«Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Вулвергемптон Вулвз» у понеділок, 14 серпня, на «Олд Траффорд» у першому турі англійської Прем’єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Юнайтед" – "Вулвергемптон".

Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед вступає в новий сезон з очікуваннями та амбіціями боротися за титул, а літня трансферна кампанія свідчить про серйозні наміри з боку клубів. Цього літа "Червоні дияволи" підписали Мейсона Маунта, Андре Онана та Расмуса Хойлунда, і такі гравці, безумовно, повинні посилити команду.

Головною втратою команди став відхід Давіда Де Хеа, також не виключено, що до закінчення трансферного вікна клуб випустить кількох резервних гравців. У першій грі підопічні Еріка Тен Хега обов'язково спробують зіграти з позиції і взяти всі три очки, щоб не повторити помилок минулого сезону.

Вулвергемптон

«Вулверхемптон» «Вулверхемптон» завершив минулий сезон Чемпіонату Англії в кінці турнірної таблиці, але команда не була претендентом на виліт за підсумками сезону і може бути сміливо віднесена до когорти «середняків». У новому сезоні "Вовки", ймовірно, зіграють ту ж роль.

В останні роки «Вулвергемптон» вважався дуже безкомпромісною командою, яка може дати гідний бій навіть сильнішому супернику. У матчі першого туру Прем'єр-ліги "Вовки" будуть аутсайдерами, але за рахунок своїх сильних сторін, надійної гри в обороні та вдалої реалізації моментів цілком можуть створити сенсацію.

Манчестер Юнайтед – Вулверхемптон

Манчестер Юнайтед – Вулверхемптон факти

  • У минулому сезоні чемпіонату Англії Манчестер Юнайтед двічі переміг Вулверхемптон: 2:0 і 1:0;
  • Лише в одному з останніх п'яти матчів між командами Прем'єр-ліги ставка на тотал овер (2,5) склала 1,59;
  • Крім того, лише в одному з останніх п’яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб’ють», становила 1,86;
  • Манчестер Юнайтед виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Вулверхемптона в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Відома серед любителів футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч першого туру чемпіонату Англії: на Манчестер Юнайтед можна поставити 1,38, на нічию – 5,20, на Вовків – 7,60. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому поєдинку є явний фаворит – «Манчестер Юнайтед», який обов’язково спробує порадувати своїх уболівальників позитивним результатом у першому офіційному матчі сезону. Крім того, в останні роки "червоні дияволи" не мали проблем в іграх з "Вулвергемптоном". Але гості явно мають намір здивувати публіку в такій зустрічі і можуть розраховувати хоча б на один забитий гол. Перспективним вибором є ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0