Фламенго проти Сан-Паулу. Чи перервуть гості серію без перемог у сезоні?

14 серпня в рамках 19-го туру бразильської Серії А на «Маракана Арені» (Ріо-де-Жанейро) поміряються силами команди «Фламенго» і «Сан-Паулу».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фламенго" проти "Сан-Паулу".

«Фламенго»

«Фламенго» впевнено рухався вперед, команда навіть зібрала безпрограшну серію з 11 матчів на всіх рівнях. Хлопці Хорхе Сампаолі відмінно показали себе в Кубку Лібертадорес, у першому матчі 1/8 фіналу вдома розігравшись з «Олімпією» в Асунсьйоні 1:0. Мабуть, "стерв'ятники" віддали надто багато сил цій грі, адже в останньому матчі національної першості команда без шансів на виїзді програла Куябі 0:3.

"Фламенго" займає 2-е місце в турнірній таблиці Серії А з 31 очком і співвідношенням 30:23.

Сан-Паулу

Сан-Паулу провів дуже погану літню гру, зараз команда перебуває на п’яти іграх без перемог на всіх рівнях. Підопічні Дорівала Жуніора невдало виступили на Кубку Суда Америки, у першому матчі 1/8 фіналу на виїзді поступилися Сан-Лоренцо з рахунком 0:1. У чемпіонаті Бразилії «триколірні» теж відверто провалилися, вдома команда зазнала поразки від «Атлетіко Мінейро» з рахунком 0:2.

Сан-Паулу посідає 9-е місце в турнірній таблиці Серії А, набравши 26 очок, при співвідношенні забитих і пропущених м'ячів 23:18.

Фламенго проти Сан-Паулу

Фламенго проти Сан-Паулу факти

  • Фламенго виграв останні 6 матчів у всіх турнірах проти Сан-Паулу 1,75;
  • Фламенго перемагав у першому таймі та в матчі в останніх 3 матчах проти Сан-Паулу в усіх турнірах;
  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 10 ігор Фламенго 1,72;
  • Сан-Паулу не може виграти в останніх 5 зустрічах сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. Котирування успіху «Фламенго» становили 1,75. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,34. Котирування зупинилися на Victoria Sao Paulo, близько 4.75. Букмекер не очікує голів від бразильського гранда. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.72, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.14. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Фламенго» у чудовій формі, лише в останній зустрічі команда дозволила собі поблажку, перервавши серію з 11 матчів без провалів. Останніми тижнями "Сан-Паулу" терпить невдачі, клуб вже опустився в середину турнірної таблиці, і може продовжувати падати. Враховуючи нинішню форму команд, статистику очних зустрічей, а також фактор домашнього поля, я думаю, що хлопці Сампаолі доб’ються перемоги, продовжуючи погоню за лідером чемпіонату: перемога Фламенго – 1,75.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0