Спарта проти Копенгагена. Яка команда вийде до наступного раунду кваліфікації Ліги чемпіонів?

У вівторок, 15 серпня, на стадіоні "Дженералі Арена" відбудеться матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Спарта" - "Копенгаген".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Спарта" проти "Копенгагена".

Спарта

Спарта досить міцно та надійно зіграла у першій зустрічі, не дозволивши супернику реалізувати свої моменти біля своїх воріт. У матчі-відповіді від гравців збірної Чехії вже чекатимуть атакувальних дій, адже першим номером, ймовірно, намагатимуться грати господарі поля.

Вболівальники «Спарти» неодмінно будуть гнати свою улюблену команду вперед, адже справедливо очікують від неї проходження в наступний етап кваліфікації Ліги чемпіонів. Цікаво буде подивитися, як гравці «Спарти» скористаються своїми шансами у грі-відповіді.

Копенгаген

У першому матчі проти «Спарти» «Копенгаген» таки мав перевагу, але ні більший відсоток володіння м’ячем, ні значна перевага в ударах по воротах не дозволили данцям отримати позитивний результат. Тепер вони шукатимуть реабілітуватися перед уболівальниками у матчі-відповіді.

У другому матчі тренерський штаб команди навряд чи відійде від звичної стратегії, і головним завданням гостей залишається забити першим у новій грі. Цього разу «Копенгагену» напевно буде більше роботи вдома, а значить, команді також потрібно продемонструвати хорошу гру в захисті.

Спарта проти Копенгагена

Факти Спарти проти Копенгагена

  • У першому матчі третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів Копенгаген і Спарта зіграли внічию 0:0;
  • Раніше команди двічі зустрічалися в Лізі Європи: обидва рази переміг «Копенгаген» (3:0 і 1:0);
  • В середньому в семи з десяти матчів за участю «Копенгагена» ставка на тотал-овер становить (2,5) 1,90;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Спарти ставка на те, що заб'ють обидві команди, становить 1,70.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

1xbet, популярна букмекерська компанія серед любителів футболу, пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів: на Спарту можна поставити 2,25, на нічию 3,40 і на Копенгаген 3,20. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Перший поєдинок суперників наочно підтвердив, що це буде боротьба двох команд рівного класу і долю путівки в наступний раунд кваліфікації Ліги чемпіонів цілком може вирішити один забитий гол. На матч-відповідь букмекери дають приблизно такі ж котирування з поправкою на домашній статус гри для «Спарти», але в цілому це буде схожий матч. Обидві команди будуть діяти обережно і без ризику, а значить, навряд чи варто очікувати великої кількості голів. Хорошим вибором буде ставка на тотал менше (2,5) за 1,90.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0