Палмейрас проти Крузейро. Чи продовжать гості безпрограшну серію на виїзді?

15 серпня в матчі 19-го туру бразильської Серії А на "Альянц Арені" (Сан-Паулу) зустрінуться команди "Палмейрас" і "Крузейро".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Палмейрас" проти "Крузейро".

Палмейрас

Минулого тижня «Палмейрас» провів два офіційних матчі, показавши діаметрально протилежні результати. Підопічні Абеля Феррейри взяли участь в 1/8 фіналу Кубка Лібертадорес, зумівши на виїзді з мінімальним рахунком 1:0 обіграти Атлетіко Мінейро. Уже в чемпіонаті Бразилії «свиней» чекав удар, на виїзді команда зазнала поразки від «Флуміненсе» з рахунком 1:2. Автором єдиного голу у складі «зелено-білих» виявився Гомес. Палмейрас займає 4-е місце в турнірній таблиці Серії А з 31 очком і балансом м'ячів 33:17.

У середині тижня «Палмейрас» пробився до чвертьфіналу Кубка Лібертадорес, обійшовши «Атлетіко Мінейро» з рахунком 1:0 і 0:0 за сумою двох матчів.

Крузейро

Крузейро продовжує втрачати позиції, команда не може виграти четвертий бій поспіль у чемпіонаті Бразилії. В останньому матчі Серії А "лисиці" вдома розійшлися миром з Ботафого 0:0. Набагато переконливіше в ігровому плані виглядали підопічні Пепи, команда володіла м'ячем 60% ігрового часу, при цьому регулярно атакуючи. Варто відзначити, що суперник вміло захищався, тому до голів справа не дійшла.

Крузейро займає 11 місце в чемпіонаті, набравши 24 очки, різниця м'ячів 19:15.

Палмейрас проти Крузейро

Палмейрас проти Крузейро факти

  • Менше 2,5 голів у 7 з останніх 8 матчів Крузейро в лізі 1,78;
  • Більше 2,5 голів, забитих в останніх 3 матчах Палмейраса в бразильській лізі;
  • Крузейро не програє в останніх 8 виїзних матчах сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. Успіх котирувань Палмейраса склав - 1,54. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,86. Котирування зупинилися на Victoria Cruzeiro, на позначці 5.80. Букмекер не очікує голів від бразильського гранда. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.78, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 2.04. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У "Палмейраса" в цілому все добре, команда веде реальну боротьбу за медалі і бореться в Кубку Лібертадорес. «Крузейро» був скромнішим: команда не програвала на виїзді з квітня, що є дивовижним досягненням для команд з Південної Америки. Хлопці Феррейри грали в Копа Лібертадорес в середині тижня, витратили багато фізичних і емоційних сил, тож думаю, що гості зможуть продовжити серію без провалів на чужому полі: Крузейро не програє - Х2 - 2,29.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0