Манчестер Сіті проти Севільї. Чи виграє Гвардіола ще один Кубок Європи?

16 серпня в рамках Суперкубка УЄФА на «Караіскакіс Арені» (Пірей) поміряються силами команди «Манчестер Сіті» та «Севілья».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Манчестер Сіті" проти "Севільї".

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті в минулому сезоні показав феноменальний результат, команда виграла требл. Якщо перемога в АПЛ і Кубку Англії не здивує «городян», то тріумф у Лізі чемпіонів для хлопців Пепа Гвардіоли став першим в історії, тому він надзвичайно цінний. Вже на старті нового сезону «небесно-блакитні» дозволили собі опустити руки, команда програла Суперкубок Англії, програвши в серії пенальті лондонському «Арсеналу» після нічиєї 1:1.

Варто зазначити, що «Сіті» швидко переварила цю невдачу, оскільки «містяни» не залишили й сліду від «Бернлі» 3:0 у своєму дебюті в АПЛ.

Севілья

«Севілья» ризикувала остаточно провалити минулий сезон, у команди взагалі не було гри. У підсумку лише надзвичайними зусиллями "червоно-білі" зуміли потрапити на 12 місце в чемпіонаті Іспанії. Але в Лізі Європи «нервинці» підтвердили високий клас, клуб виграв турнір, причому в рекордний сьомий раз. На початку цього сезону підопічні Хосе Луїса Менділібара також ще не блищали результатами, у дебютному матчі Ла Ліги «Севілья» на своїй території програла «Валенсії» з рахунком 1:2.

Червоно-білі тільки починають сезон і поки що не вражають своєю формою.

Манчестер Сіті проти Севільї

Манчестер Сіті – Севілья факти

  • "Манчестер Сіті" не зазнав поразки в 27 з останніх 28 офіційних матчів у всіх турнірах.
  • Севілья не змогла виграти останні 7 офіційних матчів у всіх турнірах (1X) – 1,1.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери впевнені в перемозі британця. Успіх котирувань Манчестер Сіті склав - 1,37. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 5,07. Котирування зупинилися на перемозі Севільї, на рівні 8,96. Букмекери чекають результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1.79, «Тотал більше 3» з лапками - 2.09. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Манчестер Сіті» є домінуючою силою європейського футболу, фаворитом у всіх змаганнях, у яких вони стартують. «Севілья» повинна викластися на повну силу, щоб конкурувати з англійцями. Враховуючи результати команд, склад і гру, яку вони показали в перших іграх нинішнього сезону, думаю, Гвардіола виграє ще один трофей: перемогу Манчестер Сіті з гандикапом (-1) 1,55.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0