Марібор – Фенербахче. Чи візьмуть словенці реванш?

17 серпня в матчі 1/2 фіналу кваліфікації Ліги конференцій УЄФА на арені Ludski vrt (Марибор) зустрінуться команди «Марибор» і «Фенербахче». Результат першої зустрічі 1:3.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Марібор» — «Фенербахче».

Марібор

Марібор зазнав першої поразки в новому сезоні, перервавши успішну серію з 6 офіційних матчів. У рамках 1/2 фіналу кваліфікації LKF словенці на виїзді поступилися «Фенербахче» з рахунком 1:3. Підопічні Даміра Крзнара добре провели лише першу половину зустрічі, коли зуміли стримати атаку турків. Після перерви у фіалок втратила концентрація, дозволивши господарям забивати голи на будь-який смак. «Фіалкам» вдалося відгризтися, Стражнар відзначився одним голом, однак цього виявилося недостатньо, щоб переломити гру.

Після поразки від турків команда перервала серію з 10 матчів без поразок.

Фенербахче

Фенербахче на одному диханні долає кваліфікаційний раунд Ліги конференцій, в останньому матчі команда вдома виявилася сильнішою за Марібор 3:1. Хлопці Ісмаїла Картала повністю домінували над словенцями, команда володіла м'ячем 64% ігрового часу. Водночас гості витримали натиск «жовтих канарок» у першій половині зустрічі. Після перерви турки дотиснули, все ж таки зуміли переламати ситуацію на свою користь. Перемогу Фенербахче принесли точні удари Бекао, Кахведжі і Тадіча.

Турки впевнено просуваються по Конференції Ліги.

Марібор – Фенербахче

Марібор проти Фенербахче факти

  • Марібор не зазнав поразки в 10 з останніх 11 матчів у всіх турнірах;
  • Фенербахче виграв останні 5 офіційних матчів у всіх турнірах;
  • Більше 2,5 голів у 5 з останніх 6 ігор Фенербахче 1,94.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать гостей з Туреччини. Котирування на успіх Марібора склали 4,62. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,66. Котирування зупинилися на Вікторії Фенербахче, на рівні 1,69. Букмекерська контора не очікує результативного протистояння від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.77, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.94. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Марібор» проводить непогану єврокампанію, але все-таки рівень суперників був інший, і словенці наткнулися на топового суперника. Фенербахче показує себе переконливіше, турки наділені на вихід у групу. У найближчій грі, думаю, підопічні Картала підтвердять свою перевагу і клас: перемога «Фенербахче» - 1,69.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0