Генк проти Олімпіакоса. Яка команда вийде до наступного раунду?

У четвер, 17 серпня, на "Кристал Арені" відбудеться матч третього кваліфікаційного раунду Ліги Європи "Генк" - "Олімпіакос".

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Генк" – "Олімпіакос".

Генк

Мінімальна поразка в першому матчі залишає «Генку» шанси на вихід до наступного етапу кваліфікації перед матчем-відповіддю. Тепер бельгійська команда гратиме вдома, і підтримка місцевих уболівальників буде важливим фактором для господарів цього єврокубкового вечора.

З перших хвилин матчу гравцям «Генка» необхідно йти вперед і намагатися забити такий важливий гол у відповідь, тож тренерський штаб господарів обов’язково мотивуватиме команду на агресивну гру в атаці. Буде цікаво подивитися, чи впорається збірна Бельгії з тиском у цьому матчі.

Олімпіакос

Олімпіакос виконав мінімальний гол у першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи, зумівши зберегти мінімальний переможний рахунок. Тепер грекам достатньо не програти у бою-відповіді, щоб отримати право зіграти в наступному раунді відбору та продовжити виступи на турнірі.

У грецької команди гарна та дисциплінована оборона, і саме міцна гра в захисті може допомогти гостям досягти позитивного результату. Крім того, «Олімпіакос» неодмінно намагатиметься створювати загрози в атаці та захоче скористатися слабкими сторонами суперника.

Генк проти Олімпіакоса

Генк – Олімпіакос: факти

  • У першому матчі третього раунду кваліфікації Ліги Європи «Олімпіакос» переміг «Генк» з рахунком 1:0;
  • За останні роки команди зіграли між собою лише один раз: у 2018 році «Генк» у товариському матчі переміг «Олімпіакос» з рахунком 4:0;
  • В середньому в чотирьох з десяти матчів за участю Олімпіакоса ставка на овертайм становить (2,5) 1,90;
  • В середньому в п'яти з десяти матчів за участю Генка ставка на те, що заб'ють обидві команди, становить 1,82.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед європейських футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч-відповідь третього раунду кваліфікації Ліги Європи: на Генк можна поставити 1,80, на нічию – 3,80, на Олімпіакос за 4.30.. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому протистоянні ще нічого не ясно, незважаючи на мінімальну перемогу Олімпіакоса в першій зустрічі. Генк цілком здатний відігратися у матчі-відповіді, особливо враховуючи фактор домашнього поля для бельгійської команди. Гості теж напевно розуміють, що одного забитого м'яча їм буде недостатньо для проходу в наступний раунд кваліфікації Ліги Європи. Працюючим варіантом прогнозу буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0