Вердер проти Баварії. Чи чемпіон розпочне нове ралі з перемоги?

У п'ятницю, 18 серпня, на стадіоні "Везерштадіон" відбудеться матч "Вердер" - "Баварія" в рамках 1-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Вердер" – "Баварія".

«Вердер»

«Вердер» провів не найкращий минулий сезон чемпіонату Німеччини, але все ж виконав основне завдання і залишився в еліті ще на рік. Нинішній рівень команди не дозволяє розраховувати на більше, але в новій кампанії Музиканти, безумовно, спробують виступити краще.

Бременцям не пощастило з жеребкуванням першого кола, адже вже в стартовій грі вони зіграють з найсильнішою командою чемпіонату Німеччини. Бременському «Вердеру» навіть на власному стадіоні з рідними вболівальниками буде важко розраховувати на хороший результат, а головною метою господарів буде банальне виживання.

Баварія

Лише в останньому турі останнього розіграшу Бундесліги «Баварії» вдалося вирвати чемпіонський титул у «Боруссії» D, але цього сезону вони явно будуть мотивовані якомога впевненіше здобути золоті медалі. Мюнхенці провели хорошу літню трансферну кампанію, а головною подією стало підписання Гаррі Кейна з Тоттенхема.

Голи британського форварда, безумовно, стануть у пригоді Баварії в цьому сезоні, але навіть без цього форварда склад Томаса Тухеля виглядає дуже солідно, особливо на тлі інших клубів Бундесліги. Вже з першого туру чемпіонату Німеччини мюнхенці розраховують вийти на лідерство в турнірній таблиці.

Вердер проти Баварії

Факти про матч "Вердер" - "Баварія".

  • У минулому сезоні чемпіонату Німеччини "Баварія" двічі перемогла "Вердер" - 2:1 і 6:1;
  • У трьох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги ставка на тотал-овер (2,5) була 1,32;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» становила 1,64;
  • "Баварія" виграла чотири з останніх п'яти матчів проти "Вердера" в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед шанувальників німецького футболу букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на такий матч першого туру чемпіонату Німеччини: на Вердер можна поставити за солідні 9,40, на нічию – 6,70. , а на перемогу Баварії за 1,30. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У стартовому матчі нового сезону німецької Бундесліги чинний чемпіон мюнхенська "Баварія" почне свій шлях до чергового трофею виїзним матчем проти "Вердера". Останніми роками музиканти традиційно є побіжним суперником мюнхенців, тому явними фаворитами такої гри по праву вважаються гості. Клас команди Тухеля має зіграти вирішальну роль, тому логічно поставити на фору 2 (-2) за 2,12.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0