Байєр проти РБ Лейпциг. Чи буде ця зустріч плідною?

У суботу, 19 серпня, на стадіоні BayArena відбудеться поєдинок між Байєром і РБ Лейпциг в рамках першого туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Байєр" проти "РБ Лейпциг".

Байєр

Байєр в останньому розіграші чемпіонату Німеччини посів підсумкове шосте місце в турнірній таблиці і в новій кампанії гратиме в Лізі Європи. У цьому сезоні Бундесліги команда намагатиметься не повторити минулих помилок, коли на фініші чемпіонату видала карколомну серію без перемог.

Якщо в новому сезоні «Фармацевти» розраховують на боротьбу за високі місця, то зобов’язані на рівних грати з найсильнішими командами Бундесліги. Вже в першому турі Баєру доведеться зіграти з потенційним конкурентом за місце під сонцем, і така зустріч стане перевіркою амбіцій леверкузенського клубу.

РБ Лейпциг

«Бики» в минулому розіграші німецької Бундесліги тривалий час перебували в лідируючій когорті команд, але відпустили «Баварію» і «Боруссію» Д, посівши підсумкове третє місце в турнірній таблиці. Бронзові медалі чемпіонату дозволили РБ Лейпцигу напряму кваліфікуватися до групового етапу Ліги чемпіонів.

У новому сезоні «Лейпциг» традиційно братиме участь у кількох турнірах одночасно, і буде цікаво подивитися, чи зможе тренерський штаб правильно розподілити сили своїх підопічних. Ясно одне - чемпіонат Німеччини є пріоритетним турніром для команди, в якому "Бики" розраховують стартувати з перемоги.

Байєр проти РБ Лейпциг

Байєр проти РБ Лейпциг факти

  • В останньому розіграші німецької Бундесліги суперники обмінялися перемогами з однаковим рахунком 2:0;
  • Тільки в одному з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що заб'ють обидві команди, склала 1,63;
  • Крім того, лише в одному з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,79;
  • РБ Лейпциг виграв три з останніх п'яти матчів проти Байєра в Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування на цей матч першого туру німецької Бундесліги: на перемогу Байєра можна поставити 2,50, на нічию — 3,40, на перемогу РБ Лейпциг - за 3.00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це буде один із головних матчів першого туру чемпіонату Німеччини, в якому досить складно виділити фаворита. І «Байєр», і «РБ Лейпциг» розраховують боротися за високі місця в новому сезоні, а це означає, що вони розраховують розпочати з хорошого результату та сильної гри. Голеві моменти, безперечно, створюватимуться як біля одних воріт, так і біля інших, тому ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,63.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0