Реал Сосьєдад – Сельта. Чи здобудуть господарі першу перемогу в сезоні?

19 серпня в матчі 2-го туру іспанської Прімери на стадіоні «Реале Арена» (Сан-Себастьян) зустрінуться команди «Реал Сосьєдад» і «Сельта».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Реал Сосьєдад" – "Сельта".

Реал Сосьєдад

Реал Сосьєдад не досяг успіху на старті нового сезону Ла Ліги, команда вдома поступилася Жироні з рахунком 1:1. Підопічні Іманола Альгуасіла жваво вступили у зустріч, вже на 5-й хвилині Кубо вивів їх вперед. Після цього "біло-сині" відступили, команда просто хотіла відійти малою кров'ю. План господарів не спрацював, жирондисти відігралися у другому таймі, але на другий гол господарі вже не знайшли сил.

Реал Сосьєдад займає 6-е місце в турнірній таблиці Ла Ліги з 1 очком і різницею м'ячів 1-1.

Сельта

«Сельта» взагалі провалила першу ж гру нового сезону, програвши вдома «Осасуні» з рахунком 0:2. Підопічні Рафаеля Бенітеса не були готові до серйозної відсічі червоним, через що господарі почали помилятися. У підсумку "кельти" пропустили м'яч у кожному з ігрових відрізків. «Небесні» кілька разів намагалися перехопити ініціативу, але гості стійко стояли на своєму та не помилилися.

«Сельта» займає 18 місце в чемпіонаті, клуб не має очок, різниця м'ячів 0:2.

Реал Сосьєдад – Сельта

Реал Сосьєдад – Сельта: факти

  • Реал Сосьєдад не зазнав поразки в останніх 11 домашніх матчах у всіх турнірах.
  • Сельта Віго програла останні 5 виїзних ігор у Ла Лізі 1,79.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать господарів поля. Успіх «Реал Сосьєдад» оцінили в 1,79. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,44. Котирування зупинилися на Вікторії Сельта, на рівні 5,28. Букмекери не очікують результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2» з коефіцієнтом - 2.03, «Тотал більше 2» з лапками - 1.83. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Реал Сосьєдад – команда з амбіціями, у них хороший склад і налаштована гра вдома. Сельта провалила стартову гру чемпіонату, високих результатів від клубу з Віго чекати не варто, команда за останні роки скотилася до рівня середняка. Приклади. Тому в найближчій зустрічі я розраховую, що хлопці з Альгуасіля зможуть добитися успіху, «біло-сині» здобудуть першу перемогу в сезоні: перемога «Реал Сосьєдад» - 1.79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0