Манчестер Сіті – Ньюкасл. Чи вдасться «Сорокам» відібрати очки у чемпіона?

У суботу, 19 серпня, на стадіоні "Етіхад" відбудеться матч "Манчестер Сіті" - "Ньюкасл" в рамках 2-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Манчестер Сіті – Ньюкасл

Манчестер Сіті

Манчестер Сіті розпочав новий сезон Прем'єр-ліги з розгромної перемоги над Бернлі та підтвердив намір захистити чемпіонський титул у цій кампанії. Команда Пепа Гвардіоли традиційно домінувала в першій грі, володіла ініціативою, а Ерлінг Хааланд знову продемонстрував клас, забивши дубль.

У наступному матчі городянам, вочевидь, буде не так просто здобути всі три очки, а значить господарям доведеться докласти набагато більше зусиль для перемоги. Іспанський наставник обов'язково зробить кілька змін у складі: ймовірно, з перших хвилин вийде дорогий новачок команди хорватський захисник Йошко Гвардіоль.

Ньюкасл

«Ньюкасл» також добре стартував у новому сезоні Прем’єр-ліги, забивши п’ять голів удома проти «Астон Вілли». Підопічні Едді Хоу продемонстрували дуже круту та результативну гру в атаці, а новачки Сорока з першого ж матчу вписалися в ігрову схему команди.

У матчі нового туру «Ньюкаслу» відведена роль аутсайдера, але цей статус навряд чи бентежить тренерський штаб і гравців «сорок». Гості, безперечно, намагатимуться використати свої сильні сторони, зосередитися на надійній та якісній грі в захисті, а також на гарній реалізації моментів на чужих володіннях.

Манчестер Сіті – Ньюкасл

Манчестер Сіті проти Ньюкасла факти

  • Манчестер Сіті розгромив Ньюкасл з рахунком 2:0 в минулому сезоні чемпіонату Англії, ще одна зустріч завершилася внічию - 3:3;
  • Лише два з останніх п’яти матчів між суперниками в Прем’єр-лізі включали ставку на те, що «обидві команди заб’ють» 1,86;
  • У чотирьох з п'яти останніх матчів між командами чемпіонату Англії ставка на більше (2,5) 1,76;
  • Манчестер Сіті виграв чотири з п'яти останніх матчів Прем'єр-ліги проти Ньюкасла.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі котирування центрального матчу другого туру чемпіонату Англії: на перемогу Манчестер Сіті можна поставити з коефіцієнтом 1,53, на нічию - за 4,40, а на перемогу Ньюкасла – за 6,00. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Безумовно, головний матч нового раунду англійської Прем'єр-ліги, в якому чинний чемпіон зіграє з дуже амбітною командою, яка минулого сезону фінішувала в топ-4 турнірної таблиці. І «Манчестер Сіті», і «Ньюкасл» розпочали новий сезон Прем’єр-ліги з впевнених розгромних перемог, тож вони явно налаштовані продовжувати свою переможну ходу. Містяни по праву є фаворитами такого поєдинку, але «сороки» точно не мають наміру сидіти всю гру в обороні і шукатимуть моменти біля чужих воріт. Перспективним вибором у цьому випадку є ставка на «обидві команди заб’ють» за 1,86.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0