Барселона – Кадіс. Чи здобудуть каталонці першу перемогу в сезоні?

20 серпня в матчі 2-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Барселона» і «Кадіс». Матч прийме "Олімпіко Арена" (Барселона).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Барселона" – "Кадіс".

Барселона

Барселона не змогла почати сезон з перемоги, в рамках 1-го туру Ла Ліги команда зіграла на виїзді з Хетафе 0:0. Підопічні Хаві володіли повною перевагою на полі, контролюючи м'яч 75% ігрового часу. При цьому команда помітно нервувала, що призвело до вилучення Рафінья в першому таймі. Після перерви господарі також втратили гравця, тому команда завершила зустріч уже в рівних складах.

У підсумку матч завершився нічиєю, «синьо-гранатові» заробили 1 очко, що дозволило їм посісти 12-е місце в турнірній таблиці Ла Ліги.

Кадіс

Кадіс зумів показати непоганий результат на старті чемпіонату Іспанії, команда вдома з мінімальним рахунком обіграла Алавес 1:0. Підопічні Серхіо Гонсалеса зробили ставку на швидкий старт, команда активно йшла вперед, завдяки чому вже на 7-й хвилині Еметеріо вивів їх вперед. Після перерви «жовта підводний човен» вирішила не ризикувати позицією, команда перейшла на гру від оборони і не дала «біло-синім» відірватися.

Кадіс займає 7-е місце в чемпіонаті, набравши 3 очки, з різницею м'ячів 1:0.

Барселона – Кадіс

Барселона проти Кадіса факти

  • В останніх 6 матчах Кадіса в Лізі було забито менше 2,5 голів;
  • Більше 2,5 голів у 5 з останніх 6 ігор Ліги Барселони 1,64;
  • Кадіс не вигравав останні 5 виїзних матчів у Ла Лізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в успіху каталонців. Котирування перемоги Барселони склали 1,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 7,17. Котирування зупинилися на перемозі Кадіса на рівні 14,93. Букмекери чекають результативного футболу від іспанських команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1.89, «Тотал більше 3» з лапками - 1.97. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Барселона забуксувала на старті чемпіонату, несподівано втративши очки. Тому в найближчій зустрічі я очікую від каталонців яскравого, атакувального та результативного футболу. Кадіс добре показав себе в першому раунді, хоча суперник був не найсильнішим. Суперників важко порівнювати, враховуючи втрату очок каталонцями в минулому турі, тепер вони повинні зібратися і взяти три очки. При всій повазі до гостей, навряд чи їм вдасться створити сенсацію: перемога Барселони з гандикапом 1 (-1,5) – 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0