США проти Німеччини. Хто з суперників продовжить боротьбу за золото?

Друга півфінальна пара зіграє свій матч 27 травня у фінському Тампере. На лід арени Tampere Dec вийдуть збірні США та Німеччини.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу США проти Німеччини

США

Збірна США залишається єдиною на цьому турнірі, яка не зазнала жодної поразки. Сім перемог на груповому етапі отримали продовження в плей-офф, де американці впевнено розібралися з командою Чехії. Перед чвертьфінальним поєдинком експерти оцінювали шанси обох команд на підсумковий успіх приблизно рівними, але сама гра не викликала сумнівів у перевазі збірної США. Про перевагу американців красномовно говорить статистика ударів по воротах, 34-15, тобто американці більш ніж удвічі перевершили суперника. Коронато, Пербекс і Готьє забили кожен, щоб принести американцям розгромну перемогу з рахунком 3:0.

Це третя гра американців на цьому турнірі на "нуль", на груповому етапі також з сухим рахунком були обіграні збірні Данії 3:0 і Франції 9:0. Картер Готьє, який забив останній м'яч у чвертьфіналі, наблизився в списку найкращих бомбардирів до чеха Кубаліка, відстаючи від Кубаліка, який завершив турнір, лише на одну шайбу на сім голів. Кращим асистентом чемпіонату став партнер Готьє по ланці, який грає в АХЛ, Ті Джей Тайнен.

Німеччина

Після перших трьох турів групового етапу збірна Німеччини замкнула турнірну таблицю групи А, маючи в активі нуль набраних очок. Певною мірою в цьому винен календар чемпіонату, який уже на старті визначив німців у суперники всіх фаворитів. У підсумку за досить рівній гри німці по черзі програли збірній Швеції 0-1, Фінляндії 3-4 та США 2-3. Здавалося б, катастрофи не уникнути, але психологічно німецькі хокеїсти не зламалися, ідеально пройшовши другу частину групового етапу.

З суперниками нижчого рівня німці не допустили осічок, взявши максимально можливі очки в чотирьох матчах, що залишилися. Перемоги над Данією 6-4, Австрією 4-2, Угорщиною 7-2 та Францією 5-0 вивели збірну Німеччини на підсумкове четверте місце в групі, що автоматично означало вихід до чвертьфіналу для кращої команди групи B. У грі проти потужної збірної Швейцарії німці зробили ставку на контратакуючий хокей і в підсумку не програли. Ключовим у тому матчі став другий період, коли за рахунку 1:1 Петерка спочатку вивів німців вперед, а потім ще один представник НХЛ Ніко Штурм поставив переможну крапку в матчі, незважаючи на те, що німці в той момент грав у меншості.

США проти Німеччини

Статистика

Американська команда є найрезультативнішою на цьому турнірі, забивши по три голи в кожному з восьми матчів (загальна сума 1 більше (2,5) - 1,56). Збірна Німеччини після невдалого старту проти шведів значно покращила результативність у нападі, піднявшись до 3,5 голів за гру (індивідуальний тотал 2 голи більше (2,5) = 2,89 ). Команди вже грали між собою на груповому етапі, і в цій грі успіхом була перемога американської сторони з рахунком 3-2. Останній успіх Німеччини проти США на чемпіонатах світу датується 2017 роком, і з того часу команди зустрічалися п’ять разів, і США незмінно перемагали.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

На думку букмекера, в цій парі є явний фаворит, і це цілком очікувано від збірної США. Успіх американських хокеїстів в основний час має коефіцієнт 1,55, тоді як можлива перемога збірної Німеччини встановлена з коефіцієнтом 4,6. Не будемо виключати можливий овертайм, варіант з нічиєю в основний час матчу в букмекерській конторі 1xbet представлений з коефіцієнтом 5,2. З точки зору очікуваної продуктивності пропонується базовий загальний бал 5,5 із такими котируваннями: Більше (5,5) — 2,21, Менше (5,5) — 1,67. Встановіть додаток 1xbet app і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Природно, що шанси на успіх американської збірної набагато вищі, але в той же час не варто недооцінювати німецьку команду. Команда підвищилася протягом турніру і вже в чвертьфіналі показала відмінний хокей, зумівши вибити з турніру збірну Швейцарії, найкращу команду групи B. І зараз, коли німцям нема чого втрачати, вони цілком здатні протистояти збірній США, яка з великими труднощами обіграла збірну Німеччини на груповому етапі. Наш прогноз – перемога збірної Німеччини з гандикапом (+1,5) з коефіцієнтом 1,82.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0