Денвер Наггетс проти Маямі Хіт. Фаворит відомий і інтриги немає?

«Денвер Наггетс» і «Маямі Хіт» зіграють свій другий матч у фіналі НБА 2022/23 5 червня. Воно відбудеться на паркеті спортивного комплексу Ball Arena.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Денвер Наггетс» проти «Маямі Хіт».

Денвер Наггетс

Усе в серії розвивається саме так, як очікувалося. Наггетси без проблем взяли на своєму паркеті перший матч у фіналі з рахунком 104:93. Нічого зрозумілого суперник показати не зміг. "Наггетси" заспокоїлися лише в заключному ігровому відрізку, коли вже все було вирішено.

Йокіча очікувано не зупинити в матчі. Серб зробив черговий тріпл-дабл (27 очок, десять підбирань і 14 передач). Мюррей підтримав Ніколу. Канадець оформив дабл-дабл (26 очок у рингу суперника, плюс десять результативних передач). Портер також зібрав яскраву колекцію (14 очок в атаці і 13 м'ячів на щиті). Гордон набрав 16 атакувальних очок. Коричневий - десять.

У матчі все було добре. «Наггетс» багато вилітали на ринг. Крім того, вони не програли супернику на щиті та перевершили його за асистами. Зразковий баскетбол у виконанні «самородків».

Майамі Хіт

Огоньки дійшли до фіналу і це вже для них досягнення. Деякі експерти навіть не очікували їх у плей-офф. Зараз «Хіт» борються за титул із суперником, який сильніший і має більше фізичної сили. Це буде важко. Це вже важко. Це було доведено в першій грі серії.

Хіт нічого не зміг вдіяти з мотивованими "нагетсами". Суперник віддав їм лише останню чверть, коли вже все було вирішено, але разом з тим у Маямі в тій битві були свої герої. Адебайо відзначився дабл-даблом (26 очок і 13 підбирань). Вінсеніт випередив 19 очок, Хайсміт набрав 18 очок. Батлер, з іншого боку, не вражав за його мірками. На його рахунку лише 13 очок, сім підбирань і сім передач. Йому цього мало. Лаурі приніс на ринг суперника 11 очок.

Хіт показав погану реалізацію в матчі (40% ударів з поля проти 50% суперника). Цей момент став вирішальним. В принципі, нічого дивного, Нагетси безпомилково спрацювали на прицільних кільцях. У наступному матчі від них знову варто очікувати гольової гри. Зокрема, ставка буде зроблена на Йокіча, який не любить кидати здалеку, хоча іноді може це робити. Треба якось закривати серба, але поки таке завдання виглядає нездійсненним.

Денвер Наггетс проти Маямі Хіт

Історія протистояння

Рахунок у поточній серії фіналу НБА 2022/23 – 1:0 на користь «нагетсів». Раніше в цьому сезоні «Наггетс» ще двічі обіграли «Хіт». У десяти останніх битвах пари – 8:2 при позитивних результатах на користь Денвера.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вірять у стабільний Денвер. На перемогу 1 готові давати лише 1,27. Перемога гостей тут виглядає сенсацією. Перемога 2 коштує 3,75. Коефіцієнт на тотал менше (214,5) на 1xbet становить 1,85. Ставки на перевищення цієї межі очок множаться на 1,95. Гандикап 1 (-8,5) приносить 1,9. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Хлопцям Хіт потрібно зібрати все, що залишилося, і сильно стріляти, і тільки тоді вони матимуть шанс позмагатися з потужними та свіжими Наггетсами. Цей ривок відкладено на домашні ігри, і тут Наггетси перемагатимуть досить регулярно й у великій сумі – перемога 1 і гандикап 1 (-8,5), працюючи з акцентом на забиття.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0