Мілуокі Бакс проти Маямі Хіт. Ніхто не хоче матчу?

"Мілуокі Бакс" зустрінеться з "Маямі Хіт" 14 липня в Літній лізі НБА. Зустріч відбудеться на баскетбольному майданчику спорткомплексу Cox Pavilion.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Мілуокі Бакс» проти «Маямі Хіт».

«Мілуокі Бакс»

«Мілуокі Бакс» минулого сезону виграв регулярний сезон, але дуже швидко вилетів у плей-офф, де, до речі, були обіграні хлопці з «Маямі Хіт». Хоча, схоже, передсезонка – не те місце, де варто мстити за такі вчинки. «Стегс» нічого не зробили в іграх НБА на вибування 2022-2023 років, оскільки перемогли своїх лідерів у головному чемпіонаті. Тепер нам потрібно дати їм багато відпочити.

Мілуокі вибрав Кріса Лівінгстона під 58-м номером на драфті 2023 року. Багато людей кажуть, що шанси цього хлопця зіграти в НБА в такій команді, як «Бакс», близькі до нуля, але цілком можливо, що його перевірять під час передсезонного сезону. Тут «оленям» абсолютно нічого втрачати.

Кращим з кращих Баксів потрібно відпочити. Ті, хто чекає свого шансу в команді, зобов'язані працювати на паркеті. Тут варто зазначити, що між основним кістяком клубу та всіма іншими у Мілуокі велика прірва. Є побоювання чи припущення, що «олені» не будуть яскравими в Лас-Вегасі.

У минулому сезоні команда Майамі Хіт

зробила чудо в НБА. «Хіт» як ніде вміє дати шанс гравцям, від яких всі відмовилися. Цей план спрацював. Батлер і його банда пройшли до фіналу. Це не виграло основну серію, але все одно було круто. Баскетболісти витратили багато сил і тепер заслуговують на справжній відпочинок. Не очікуйте, що вони проведуть чудову передсезонну гру в Лас-Вегасі.

На фінальному драфті Хіт взяв Хайме Хакеса. Цілком можливо, що хлопець отримає свій шанс у матчах нинішньої передсезонки. Також варто чекати когось на паркеті з глибокого резерву. Приблизно такі командні «світильники» мають бути задіяні на цьому турнірі.

Тут важливо розуміти, що хоча так звані безіменні та ізгої представлені в реєстрі Хіт у великій кількості, всі вони вже пройшли адаптацію та отримали нову віру в себе. Кожен такий баскетболіст може запалити на майданчику, але тим більше в передсезонці.

Мілуокі Бакс проти Маямі Хіт

Історія протистояння

Команди зіткнулися в 1/8 фіналу НБА сезону 2022/23. Ця серія тривала лише п’ять матчів. У ньому "Олені" взяли лише один матч. Раніше в сезоні команди билися між собою ще чотири рази в регулярному сезоні. 2:2 у перемогах.

Прогноз підсумків гри

Яскравої баскетбольної гри з пристрастями ми не очікуємо. Це буде щось на кшталт демонстрації резервів або двостороннього тренування для кожної сторони для вирішення якихось своїх проблем. У будь-якому випадку, лава запасних Хіт набагато краща, ніж друга позиція Баксів. Номінальні гості впевнено переможуть – перемога 2 і фора 2(-6), але матч буде відносно безрезультатним. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0