Канада проти Франції. Дебютний матч команд на ЧС-23

Канада та Франція розпочнуть свій шлях на ЧС-2023 очним матчем 25 серпня. Зустріч відбудеться на паркеті спортивного комплексу «Індонезія Арена» у місті Джакарта.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Канада проти Франції

Канада

Команда йде на 15 місце в FIBA TOP (четвертий рядок у своїй зоні). Загалом непогано, адже команда пройшла кваліфікацію на чемпіонат світу, а випадкові команди туди не потрапляють (майже ніколи). Не так давно канадці виграли DBB Super Bowl, зламавши німців у фіналі. Титул не найпрестижніший, але перемог багато не буває.

Влітку збірна зіграла три контрольні бої. На жаль, тут у неї дві осічки. Північноамериканці кваліфікувалися на Чемпіонат світу, посівши перше місце у відбірковій групі. Канадці не дуже вдало виступають на сучасних чемпіонатах світу. Хотілося б потрапити в десятку на майбутніх змаганнях. Можливо, це стеля для нинішньої команди, і тільки якщо ми дуже оптимістичні.

Якщо говорити про яскравих особистостей у збірній, то однозначно треба назвати Маррея з «Наггетс», Гілгеса-Олександра з «Тандер» і Баррета з «Нікс». У команді є яскраві зірки, але вони ще не можуть стати великою командою.

Франція

Команда посідає п'яте місце у світовому рейтингу ФІБА (друге місце в Європі). Команда має серйозний склад, і вона йде на чемпіонат світу за медалями. Команда без проблем пробилася до турніру, перемігши у своїй відбірковій групі.

Протягом літа французи провели сім дружніх боїв, і в шести з них вони були успішними. Жаби хороші. У них є свій стиль, який, безсумнівно, зараз котирується у світовому баскетболі.

Франція потрапила на ЧС-23 одним квартетом разом із канадцями, латвійцями та ліванцями. Теоретично у команди не повинно виникнути проблем з виходом звідси. Якщо говорити про сумне, то неодмінно потрібно сказати, що на турнірі не зіграє Віктор Вембаньяма. Це його особисте рішення. На щастя, світло не сходиться на ньому клином. За збірну на ЧС-23 зіграють: Фурньє (Кнікс), Батум (Кліпперс), Гобер (Тімбервулвз), Ябуселе (Реал), Фаль (Олі), Де Коло (АСВЕЛ) та інші.

Канада проти Франції

Історія протистояння

Команди мають п'ять загальних зборів. Найдавніша з них відбулася ще у 2010 році, а найостанніша – у 2016 році. У цих битвах команд – 3:2 за позитивним результатом на користь жаб.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери оцінюють Перемогу 2 в 1,85. За успіх канадців платять 2,06. Ставки на тотал менше (165,5) множаться на 1,94. Коефіцієнт на подолання цієї планки результативності становить 1,96. Якщо ви ставите на гандикап 2 (-3), ви можете помножити свої гроші на 2,11. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Ніякої сенсації не очікується. Французи кращі за суперника. Вони візьмуть його зі стартового свистка і приведуть до перемоги, але розгрому не очікується – перемога 2 і гандикап 2(-3). Сам поєдинок мав би вийти відносно результативним, враховуючи те, що команди дуже майстерні.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0