Лорьян проти Монако. Чи продовжать гості безпрограшну серію?

17 вересня в матчі 5-го туру першої ліги Франції на «Стад дю Мустуар» (Лор'ян) зустрінуться команди «Лор'ян» і «Монако».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Лор'ян" проти "Монако".

Лор'ян

Лор'ян перервав серію з трьох матчів без поразок у чемпіонаті країни, поступившись на виїзді в останньому турі Гавру з рахунком 0:3. Команда Режи Ле Брі ні в чому не поступалася господарям; команда більше часу контролювала м’яч, а суперник частіше атакував. У підсумку в першому таймі мерлузівцям вдалося втримати свої ворота на замку. Але після перерви захист «рибалок» розвалився, Гавр швидко збільшив свою перевагу до непристойної.

Лор'ян посідає 11 місце в турнірній таблиці, набравши 5 очок, різниця м'ячів - 5:5.

Монако

Монако стартувало впевнено, команда не програє вже 4 матчі поспіль. В останньому матчі чемпіонату "князьки" вдома були сильнішими за "Ланс" - 3:0. Підопічні Аді Хюттера на правах господарів активно йшли вперед, завдяки чому в першому таймі забили два голи. Після паузи «червоно-білі» не стали ризикувати своєю позицією; команда продовжувала атакувати, спокійно завершуючи розпочате. У складі монегасків голи відзначилися Сінго, Головін і Маріпан.

Монако займає 1-е місце в чемпіонаті, набравши 10 очок, при співвідношенні м'ячів 13:5.

Лорьян проти Монако

Лорьян проти Монако факти

  • Монако забив принаймні 3 голи в останніх 4 іграх Ліги 1 5.10.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери вважають гостей фаворитами матчу. Коефіцієнт на перемогу Лорьяна становив 4,42. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,92. Котирування Victoria Monaco зупинилися на позначці 1,78. Букмекери очікують від французьких команд результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3» з коефіцієнтом 1,84, «Тотал більше 3» з коефіцієнтом 2,00. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Лорьян виступає з перемінним успіхом, команда зазвичай буде в середині таблиці, а не вище, можливо трохи нижче топ-10. Монако виглядає чудово на початку сезону, блискуче виступаючи в атаці, і не має наміру знижувати швидкість . У найближчій зустрічі, я думаю, хлопці Хюттера зможуть добитися виїзного успіху і залишитися на вершині Ліги 1: перемога «Монако» – 1,78.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0