Фіорентина – Аталанта. Чи здобудуть «фіалки» першу домашню перемогу в чемпіонаті?

17 вересня в рамках 4-го туру італійської Серії А на арені «Артеміо Франкі» (Флоренція) зійдуться команди «Фіорентина» і «Аталанта».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фіорентина" – "Аталанта".

Фіорентина

«Фіорентина» показала непоганий результат в Європі, команда вийшла в групу Ліги конференцій, обігравши «Рапід» за сумою двох матчів (0:1, 2:0). «Фіолетові» приклали до цих ігор занадто багато зусиль, оскільки в останньому турі Серії А команда на виїзді зазнала поразки від «Інтера» з рахунком 0:4. Хлопці Вінченцо Італьяно виглядали непогано в ігровому плані, команда тримала м'яч у своїх ногах. Але в захисті «лілії» нічого не змогли придумати, дозволяючи супернику забивати голи на будь-який смак.

Фіорентина посідає 8 місце в турнірній таблиці, набравши 4 очки, при співвідношенні м'ячів 6:7.

Аталанта

Аталанта показала клас в останньому матчі чемпіонату Італії, впевнено розгромивши вдома Монцу з рахунком 3:0. Команда Джан П'єро Гасперіні не знайшла часу на розминку; команда активно йшла вперед, зумівши забити два голи до перерви. Після перерви «королева провінцій» дещо знизила оберти, оскільки перевага була більш ніж достатньою. У складі «бергамотів» голи відзначилися Скамакка (дубль) і Едерсон.

Аталанта посідає 5 місце в турнірній таблиці, набравши 6 очок, при різниці м'ячів 6:2.

Фіорентина – Аталанта

Фіорентина – Аталанта факти

  • В останніх 5 матчах Серії А Фіорентини було забито більше 2,5 голів;
  • У 5 з останніх 6 матчів Аталанти в Серії А було забито більше 2,5 голів 1,77;
  • Аталанта забила щонайменше 2 голи в 5 з останніх 6 матчів Серії А.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Мінімальну перевагу в цій парі букмекери віддають «лілеям». Коефіцієнт на успіх Фіорентини становив 2,47. Ви можете зробити ставку на нічию з коефіцієнтом 3,65. Котирування Вікторії Аталанти зупинилися на позначці 2,85. Букмекер очікує від італійців результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2,5» з коефіцієнтом 2,087, «Тотал більше 2,5» з коефіцієнтом 1,77. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Фіорентина» переживає реструктуризацію, тому виступає з перемінним успіхом, хоча від завдання виходу на європейську арену для команди ніхто не відмовлявся. Аталанта майже на 100% перевершує свій склад, тому команді бракує злагодженості та стабільності. Обидві команди грають результативно в цьому сезоні, забиваючи в середньому по 2 м’ячі, тому я очікую кількість забитих м’ячів від очної зустрічі: тотал понад 2,5 – 1,77.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0