Фіорентина проти Рапіда. Чи візьмуть італійці реванш за гучний провал в Австрії?

31 серпня в рамках фінального раунду кваліфікації Ліги конференцій УЄФА на «Артеміо Франкі Арена» (Флоренція) поміряються силами команди «Фіорентина» і «Рапід». Результат першої зустрічі – 0:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Фіорентина" проти "Рапіда".

«Фіорентина»

«Фіорентина» не змогла вдало розпочати єврокубки, оскільки на виїзді команда програла «Рапіду» з мінімальним рахунком 0:1. Хлопці Вінченцо Італіано виглядали набагато переконливіше в ігровому плані, команда володіла м'ячем понад 60% ігрового часу та регулярно атакувала. Варто відзначити, що австрійці вміло захищалися, в результаті ще до перерви зуміли відкрити рахунок. Після перерви «лілії» продовжили гнути свою лінію, клуб весь час біг вперед, як наслідок, так і не зміг врятувати хоча б нічию.

Флорентійці ризикують не пробитися в групу турніру, яку ледь не виграли минулого сезону, вийшовши у фінал.

Рапід

«Рапід» зробив ще один крок до групового етапу LCF, команда вдома розгромила «Фіорентину» з рахунком 1:0. Підопічні Зорана Барішича не сподівалися переграти фіалок з позиції сили, команда була змушена відсидітися в обороні, сподіваючись на швидкісні контратаки. У підсумку задумка "зелено-білих" спрацювала, Грюль вивів їх вперед у першому таймі. Після перерви Рапід продовжив дотримуватися початкового плану, так і не дозволивши італійцям відновити рівновагу.

Австрійці добре підготувалися до нового сезону, не пропустивши у власні ворота в 5 з 6 останніх зустрічей.

Фіорентина проти Рапіда

Фіорентина – Рапід: факти

  • Рапід не програє в 7 з 8 останніх матчів сезону;
  • Рапід не пропускає в 6 з 8 матчів сезону 7,80;

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери не сумніваються в домашньому успіху "фіалок". Котирування на перемогу Фіорентини становили 1,20. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 6,40. Котирування зупинилися на Вікторії Рапід, об 11.00. Букмекер чекає на результативний футбол. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 3.5» коефіцієнт - 1.74, «Тотал більше 3.5» з лапками - 1.97. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Фіорентина» завдала болючого удару по самолюбству в Австрії, минулорічний фіналіст турніру вдома спробує виправити ситуацію. Рапід домігся успіху на рідному полі, але не вирішив проблему успішного виступу в парах. Думаю, що клас господарів вищий, що вони підтвердять на своєму полі, зумівши відіграти виїзний гандикап: перемога Фіорентини з гандикапом 1 (-1,5) – 1,56.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0