Рапід проти Фіорентини. Чи зможуть австрійці обіграти італійців вдома?

24 серпня у фінальному матчі кваліфікації Ліги конференцій УЄФА зійдуться "Рапід" і "Фіорентина". Матч прийме «Альянц Арена» (Відень).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Рапід» проти «Фіорентини».

Рапід

Рапід розпочав свій шлях у Лізі конференцій одразу з півфінального раунду. Мабуть, брак практики дав про себе знати, адже в першій зустрічі австрійці вдома зіграли внічию з Дебреценом 0:0. Підопічні Зорана Барішича після осічки зробили правильні висновки, адже на виїзді «зелено-білі» не залишили сліду від угорців, перемігши з рахунком 5:0. Влучні удари Зайдля, Грюля та Бургшталера принесли перемогу «Рапіду», ще два голи записані в автоголи.

Непогано виступили «зелено-білі» і в чемпіонаті Австрії, розгромивши на виїзді БВ Лінц з рахунком 5:0.

Фіорентина

Фіорентина в минулому сезоні показала відмінний результат в Лізі конференцій, команда дійшла до фіналу, але в матчі за трофей поступилася Вест Хему з рахунком 1:2. У чемпіонаті Італії "лілії" фінішували лише на восьмому етапі, тож команді довелося взагалі залишитися без єврокубків. У певному сенсі хлопцям Вінченцо Італіано пощастило, оскільки Ювентус заробив дискваліфікацію на сезон, але вакантне місце в ЛКФ просто дісталося «фіалкам».

"Фіорентина" вдала в першому матчі Серії А, перемігши на виїзді "Дженоа" з рахунком 4:1.

Рапід проти Фіорентини

Факти проти Рапіда проти Фіорентини

  • Рапід не програє в 6 з останніх 7 матчів сезону;
  • Понад 2,5 м'яча, забитих у 6 з останніх 7 офіційних матчів Фіорентини 1,73.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать італійців. Котирування успіху Рапіда становили 4,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,75. Котирування зупинилися на перемозі Фіорентини на рівні 1,70. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.07, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.73. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Рапід на старті сезону в хорошій формі, першого суперника в Європі команда не помітила. Фіорентина зіграла мінімум матчів, а точніше лише один, і діяла в ньому потужно. При всій повазі до Рапіда, італійці виглядають солідніше. Тому навіть на виїзді хлопці Італьяно зроблять крок до групи: перемога Фіорентини - 1,70.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0