Болонья проти Мілана. Чи продовжать міланці безпрограшну серію проти болоньєзців?

21 серпня в рамках 1-го туру італійської Серії А на арені Renato Dal'Ara (Болонья) поміряються силами команди Болоньї та Мілана.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Болонья проти Мілана

Болонья

Болонья не змогла здивувати в кінці минулого сезону, команда фінішувала лише на дев'ятій позиції в турнірній таблиці Серії А. Загалом Кубок Італії склався для червоно-синіх непогано, де команда пробилася до 1/8 фіналу. У міжсезоння підопічні Тьяго Мотти були не дуже активними, команда взяла участь у чотирьох товариських матчах, здобувши в них одну перемогу та одну нічию, при двох невдачах.

У минулі вихідні клуб стартував у Кубку Італії вдома, обігравши Чезену з рахунком 2:0.

Мілан

Мілан зіграв минулий сезон з перемінним успіхом, демонструючи неоднозначні результати. На внутрішній арені «дияволи» діяли нестабільно, в підсумку фінішувавши на 4 сходинці турнірної таблиці. Хлопці Стефано Піолі також провалили Кубок Італії, завершивши виступи в 1/8 фіналу. Але в єврокубках «червоно-чорні» здивували, команда пробилася до півфіналу Ліги чемпіонів, де в підсумку поступилася «Інтеру» (0:2, 0:1). Влітку Мілан активно грав контрольні зустрічі, провівши 8 зустрічей.

У хлопців Піолі 3 перемоги, 2 нічиї та 3 поразки. В останньому товариському матчі команда обіграла «Новару» з рахунком 4:2.

Болонья проти Мілана

Болонья проти Мілана факти

  • Болонья не зазнає поразок в останніх 6 офіційних матчах;
  • Менше 2,5 голів у 12 з останніх 14 матчів Мілана 1,78.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цьому матчі міланським гостям. Котирування на успіх Болоньї склали 3,60. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,55. Котирування зупинилися на Вікторії Мілан, на 2.12. Від італійських клубів букмекер не чекає результативного футболу. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.78, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.07. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

«Болонья» — міцний середняк у чемпіонаті Італії, без особливих шансів на високі місця, але й команда не живе в підвалі таблиці. Мілан – визнаний гранд Серії А, який за останні роки повернув колишню потужність. Стартовий матч чемпіонату важливий для морального духу всього турніру, думаю, оновлені міланці зможуть обіграти непримиренних господарів: перемога Мілана – 2,12.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0