Чикаго Файр проти Орландо Сіті. Чи продовжать господарі переможну серію?

21 серпня в матчі регулярного чемпіонату MLS зустрінуться команди Чикаго Файр і Орландо Сіті. Поєдинок прийме Солдат Філд (Чікаго).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Чикаго Файр» проти «Орландо Сіті».

Чикаго Файр

Чикаго Файр на внутрішній арені показує хороший результат, команда накопичила серію з трьох перемог поспіль у MLS. В останньому матчі чемпіонату підопічні Франка Клопаса вдома з мінімальним рахунком перемогли Торонто з рахунком 1:0. Прибилко виявився автором переможного голу у «хлопців у червоному». Чикаго Файр посідає 8-е місце в східній турнірній таблиці, набравши 32 очки після 23 зустрічей, з різницею м'ячів 31:31.

А от у Кубку ліги «хлопці в червоному» проявити себе не змогли, в 1/16 фіналу команда програла «Америці» з рахунком 0:1.

Орландо Сіті

Орландо Сіті виступає в хорошому темпі, в останньому матчі чемпіонату команда переграла Атланту з рахунком 2:1. Підопічні Оскара Парехи першими пропустили гол у власні ворота, а гості не здалися, відновивши рівновагу ще до перерви, а потім дотиснувши суперника в кінцівці. Перемогу "левам" принесли точні удари Антоніо та Макгуайра. Орландо Сіті посідає 5-е місце в турнірній таблиці конференції, набравши 37 очок після 23 ігор із коефіцієнтом пропущених м'ячів 34:28.

У Кубку ліги «леви» розчарувалися, команда поступилася в 1/16 фіналу «Інтеру» з Майамі з рахунком 1:3.

Чикаго Файр проти Орландо Сіті

Чикаго Файр проти Орландо Сіті факти

  • Менше 2,5 голів у 4 з останніх 6 ігор Чикаго сезону 2.0;
  • У 8 з 10 останніх матчів сезону Орландо було забито більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу господарям поля. На успіх Чикаго котирування склали - 2,25. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування зупинилися на Вікторії Орландо, близько 3.15. Букмекерська контора чекає від команд результативного футболу. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.00, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.80. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Чикаго в цілому виступає добре, команда до паузи на чемпіонські ігри видала відрізок із 4 перемог у 5 матчах. На ходу також «Орландо Сіті», клуб пройшов у плей-офф, маючи невеликий відрив від конкурентів. «Вогонь» сильний вдома, але «Сіті» є найкращою командою на сході на виїзді. Суперники варті один одного, тому вважаю, що фактор домашнього поля буде важливим і принесе очки господарям: «Чікаго Файр» не програє – фора 1 (0) – 1,65.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0