Тобол – Вікторія Пльзень. Чи продовжать чехи переможну серію цього сезону?

24 серпня в рамках фінального раунду кваліфікації LKF на арені «Центральний стадіон» (Костанай) поміряються силами команди «Тобол» і «Вікторія Пльзень».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Тобол проти Вікторії Пльзень

Тобол

Тобол вже пройшов три раунди кваліфікації ЛКФ, команда впевнено почувається в Європі. У першому раунді "комбінатори" пройшли за сумою двох зустрічей Хоньку (2:1, 0:0). У наступному турі підопічні Міліча Чурчіча без проблем зіграли зі швейцарським «Базелем» (3:1, 1:2). В 1/2 фіналу "жовто-зеленим" довелося нелегко, команда лише по пенальті зуміла пройти Деррі Сіті. Команди обмінялися домашніми перемогами, потрібно було пробивати пенальті, де Тобол був уже більш вдалим.

У чемпіонаті Казахстану «комбінатори» не змогли виграти останню зустріч, зігравши на виїзді внічию з «Актобе» 1:1.

Вікторія Пльзень

Вікторія відзначилася чудовим ходом, команда не знає поразок вже 8 зустрічей поспіль на всіх рівнях. Удача супроводжує чехам у ЛКФ, де команда вже вийшла до фінального раунду відбору. На попередньому етапі хлопці Мирослава Кубека не помітили опору мальтійця Гзіри. На своїй території «червоно-сині» вдома святкували перемогу з рахунком 4:0, після чого спокійно добили суперника на виїзді – 2:0.

Також «Вікторія» чудово виступила в останньому матчі чемпіонату Чехії, здолавши вдома «Сігму» Оломоуц з рахунком 2:1.

Тобол – Вікторія Пльзень

Тобол проти Вікторії Пльзень факти

  • Тобол виграв лише 1 з останніх 6 матчів сезону;
  • Вікторія Пльзень не програвала в останніх 8 матчах сезону;
  • У 6 з 9 останніх ігор сезону «Тобол» було забито менше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями матчу букмекери бачать чехів. Котирування успіху Тобола становили 3,80. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування зупинилися на перемозі Вікторії, на рівні 1,94. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результативності. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.83, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.94. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Тобол чудово проводить європейський сезон, навряд чи хтось, крім уболівальників команди, очікував від нього такої спритності. Команда «Вікторія» вищого рівня за суперника і в кожному матчі сезону доводить свій клас. У найближчій зустрічі, гадаю, господарям не вистачить сил і класу змагатися з чехами: перемога Вікторії Пльзень – 1,94.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0