Осасуна проти Брюгге. Чи продовжать бельгійці переможну серію?

24 серпня у фінальному матчі кваліфікації Ліги конференцій на «Ель Садар Арені» (Памплона) зустрінуться команди «Осасуна» та «Брюгге».

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Осасуна» проти «Брюгге».

«Осасуна»

«Осасуна» посіла сьоме місце в турнірній таблиці іспанської Ла Ліги в минулому сезоні, таким чином отримавши місце в європейських змаганнях. Варто зазначити, що хлопці «Ягоба Аррасате» стартують одразу з останнього раунду кваліфікації LCF, тому у команди поки немає міжнародного досвіду. Але на внутрішній арені «червоні» вже встигли проявити себе. У першому матчі Ла Ліги Осасуна святкувала перемогу, обігравши на виїзді Сельту з рахунком 2:0.

Але вже в останньому матчі чемпіонату «червоні» зазнали невдачі, команда вдома програла «Атлетику» з рахунком 0:2.

Брюгге

«Брюгге» стабільно просувається у кваліфікаційних раундах Ліги конференцій, а у клубу все йде добре. У чвертьфінальному раунді підопічні Ронні Дейла за сумою двох матчів здолали «Орхус» (3:0, 0:1). У півфіналі "чорно-синім" було ще легше, команда просто проїхала ісландський Акурейрі, як ковзанку (5:1, 5:1). Варто відзначити, що на цьому «Брюгге» не зупинився, в національному чемпіонаті команда вдома не залишила сліду від РВДМ 7:1.

Тож «чорно-сині» зроблять усе, щоб потрапити в основний раунд LCF.

Осасуна проти Брюгге

Факти Осасуни проти Брюгге

  • Брюгге виграв останні 5 матчів сезону;
  • Загальна кількість голів понад 2,5 в останніх 4 іграх Брюгге 1,91.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу в цій зустрічі іспанцям. Котирування успіху Осасуни становили 2,01. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування зупинилися на перемозі Брюгге на рівні 3,55. Букмекерська контора не знає, чого очікувати від команд щодо результативності. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.86, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.91. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Осасуна тільки вступає в сезон, і відразу грає один з вирішальних матчів року. Останніми тижнями «Брюгге» демонструє потужну гру, забивши не менше 5 голів, восени бельгійці мають намір грати в Європі. Враховуючи старт сезону в Іспанії, і відмінну форму бельгійців, плюс їх досвід у Європі, думаю, гості не програють у Памплоні: Брюгге не програє – фора 2 – 2,50.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0