Динамо Загреб – Спарта Прага. Чи зможуть хорвати виграти вдома?

99924 серпня у фінальному матчі кваліфікації Ліги Європи на «Максімір Арені» (Загреб) зустрінуться команди «Динамо» (Загреб) і «Спарта» (Прага).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Динамо Загреб – Спарта Прага

Динамо Загреб

Динамо почало свій шлях у Європі з Ліги чемпіонів, деякий час команда показувала хороший результат. У чвертьфіналі відбору підопічні Ігоря Біщана взагалі не зазнали проблем, вибивши за сумою двох зустрічей казахську «Астану» (4:0, 2:0). Наступним суперником для синіх став грецький АЕК. Тут хорватам довелося нелегко, команда на своїй території зазнала поразки з рахунком 1:2. На виїзді «Динамо» зіграло переконливіше, здобувши нічию 2:2.

У всякому разі, цей результат не влаштував Загреб, греки пройшли далі в Лігу чемпіонів.

Спарта Прага

Чехи теж боролися за вихід у групу Ліги чемпіонів, і теж невдало. У півфінальному раунді чехи зустрілися з датським Копенгагеном. На виїзді «червоні» отримали прийнятний результат, команда зрівняла 0:0. На своїй території підопічні Браяна Пріске грали наполегливіше, однак цього разу матч завершився нічиєю (3:3). У підсумку довелося проводити серію пенальті, де «леви» виявилися вдалішими.

На внутрішній арені «Спарта» також не досягла успіху, команда на виїзді розійшлася зі світовою «Тепліце» 1:1.

Динамо Загреб – Спарта Прага

Динамо Загреб – Спарта Прага факти

  • Спарта не програє в основний час в останніх 7 матчах сезону
  • Менше 2,5 голів у 5 з останніх 7 ігор Спарти сезону 1,70;
  • Спарта не програвала в останніх 17 виїзних іграх у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Переможцями домашнього матчу букмекери бачать хорватів. На успіх загребського "Динамо" котирування склали 2,07. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,30. Котирування зупинилися на Victoria Sparta, близько 3.50. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.70, «Тотал більше 2.5» з лапками - 2.10. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Нинішнє «Динамо», мабуть, одне з найгірших за останні роки, через що клуб невдало виступив у кваліфікації Ліги чемпіонів. Спарта, незважаючи на те, що вилетіла в останньому раунді, є сильною та стабільною. Враховуючи форму та результати клубів, думаю, чехи здатні продовжити безпрограшну серію на виїзді: Спарта не програє – фора 2 (0) – 2,44.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0