Сельта – Реал Мадрид. Чи продовжиться серія перемог "вершкових" над клубом з Віго?

25 серпня в матчі 3-го туру іспанської Ла Ліги зустрінуться команди «Сельта» і «Реал». Матч прийме «Балайдос Арена» (Віго).

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Сельта" – "Реал".

Сельта

Сельта ще не продемонструвала того рівня, якого від неї очікують, команда ще не знає смаку перемог у новому сезоні. Правда, в останньому матчі чемпіонату Іспанії підопічним Рафаеля Бенітеса вдалося вчепитися за очки, на виїзді команда зіграла внічию з "Реал Сосьєдадом" - 1:1. "Кельти" провели дуже слабкий перший тайм, навіть дозволивши "біло-синім" відкрити рахунок. Але після перерви гості вже активізувалися, буквально в самій кінцівці рятівний гол забив Мінгес.

«Сельта» посідає 16 місце в турнірній таблиці, набравши 1 очко, при співвідношенні м’ячів 1:3.

Реал Мадрид

Реал продовжує переможну ходу по турніру, в останньому матчі чемпіонату Мадрид на виїзді виявився сильнішим за Альмерію 3:1. Підопічні Карло Анчелотті не очікували активного старту з боку господарів, тому вже на 3-й хвилині команда опинилася в ролі наздоганяючої. Вершковий швидко включився в боротьбу, відновивши рівновагу ще до перерви, а потім спокійно добив суперника. Перемогу мадридцям принесли голи Беллінгема (дубль) і Вінісіуса.

Реал Мадрид посідає 1-е місце в турнірній таблиці Ла Ліги з 6 очками та різницею м'ячів 5:1.

Сельта – Реал Мадрид

Сельта проти Реал Мадрид факти

  • Реал Мадрид забив принаймні 2 голи в останніх 14 матчах проти Сельти Віго у всіх турнірах.
  • Більше 2,5 голів, забитих у Сельта Віго проти Реала в останніх 10 домашніх матчах у всіх турнірах 1,76;
  • Реал Мадрид виграв останні 6 матчів у всіх турнірах проти Сельти Віго.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери віддають перевагу Мадриду. Успіх котирувань Celta склав - 5,36. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,97. Котирування зупинилися на Вікторії Реал Мадрид, на рівні 1,67. Букмекери чекають голів від іспанців. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 2.13, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.76. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Останніми роками «Сельта» не показувала хороших результатів, хоча існує відчуття, що Бенітес може підтягнути «Кельтс». Реал Мадрид, незважаючи на всі проблеми з травмами, впевнено починає сезон, Беллінгем з першого матчу став лідером команди. Враховуючи форму команд, статистику очних зустрічей, хлопці Анчелотті візьмуть ще три очки: перемога Реала – 1,67.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0