Борнмут – Тоттенхем. Чи вдасться господарям відібрати очки у фаворита?

У суботу, 26 серпня, на стадіоні "Віталіті" відбудеться поєдинок між "Борнмутом" і "Тоттенхемом" у рамках 3-го туру англійської Прем'єр-ліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Борнмут" – "Тоттенхем".

Борнмут

Борнмут поки не виграв новий розіграш чемпіонату Англії: у першому турі команда зіграла внічию з «Вест Хемом», а потім поступилася на виїзді «Ліверпулю», хоча першою відкрила рахунок у тому матчі. На старті Прем'єр-ліги у "вишень" дуже складні суперники, в матчах з якими досить важко набирати очки.

Наступна гра не стане винятком для Борнмута, адже в гості до команди приїде Тоттенхем. У такому матчі господарі поля знову гратимуть другим номером, але все одно шукатимуть щастя в атаці та намагатимуться засмутити нового суперника. Цього літа Борнмут добре попрацював на трансферному ринку і може розраховувати на хорошу гру.

Тоттенхем

А от Тоттенхем, навпаки, ще не програвав у новому сезоні АПЛ: спочатку команда зіграла внічию з Брентфордом на виїзді, а потім переконливо обіграла Манчестер Юнайтед на своєму стадіоні. Навіть без Гаррі Кейна "шпори" залишаються дуже міцною командою, здатною боротися за високі місця в турнірній таблиці.

Цього сезону Тоттенхем грає під керівництвом Ангелоса Постекоглу, з яким він явно має намір виступити краще, ніж у минулій кампанії. Лондонці втратили найкращого гравця, але зміцнили майже всі інші позиції і, очевидно, приїдуть до Борнмута за трьома очками та позитивним результатом.

Борнмут – Тоттенхем

Борнмут – Тоттенхем факти

  • В минулому розіграші англійської Прем'єр-ліги команди обмінялися перемогами з однаковим рахунком 3:2;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками в Прем'єр-лізі ставка була на те, що "обидві команди заб'ють" 1,54;
  • Також у трьох з п'яти останніх матчів між командами на чемпіонаті Англії ставка на більше (2,5) 1,60;
  • Тоттенхем виграв лише два з останніх п'яти матчів проти Борнмута в АПЛ.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч третього туру англійської Прем’єр-ліги: на Борнмут можна поставити 3,60, на нічию – 3,80, на Тоттенхем – 1,97. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Обидві команди по-різному розпочали новий сезон у Чемпіонаті Англії, але водночас букмекери очікують важкого матчу для Тоттенхема, якому відведена роль фаворита такої гри. «Борнмут» на своєму стадіоні може і готовий дати гідний бій супернику будь-якого рівня, а значить, господарям варто очікувати сміливої та агресивної гри в атаці. Цікавим вибором було б поставити, що Борнмут не програє за 1,79.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0