Борусія М – Байєр. Скільки голів буде забито в матчі?

У суботу, 26 серпня, на стадіоні "Боруссія-Парк" відбудеться поєдинок "Боруссія М" - "Байєр" в рамках 2-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія М" проти "Байєра".

Борусія М

Борусія М в першому турі чемпіонату Німеччини провела видовищний матч проти Аугсбурга, в якому забила чотири голи, але не змогла взяти всі три очки. У наступній зустрічі вже на своєму стадіоні гладбахці спробують виступити краще і, насамперед, мова йде про гру в обороні.

У новому сезоні «Боруссія М» традиційно планує боротися за місце у верхній частині турнірної таблиці, маючи амбіції потрапити в зону єврокубків. Поєдинок проти такого суперника, як «Байєр», стане чудовою можливістю для команди показати свій поточний рівень і силу.

Байєр

Леверкузен розгромив Лейпциг у першому турі Бундесліги в центральному матчі та підтвердив свої плани боротися за місце в зоні Ліги чемпіонів у поточній кампанії. Якщо підопічні Хабі Алонсо продовжать у тому ж дусі, то цілком можуть кинути виклик Баварії в цій кампанії та націлитися на золоті медалі.

Попереду на «Байєр» дуже складне виїзне випробування і в такому матчі «Фармацевтам» доведеться докласти чимало зусиль для позитивного результату. У леверкузенців дуже складний календар на початку розіграшу нового чемпіонату Німеччини, і буде цікаво подивитися, скільки очок команда набере в перших турах.

Борусія М – Байєр

Факти про матч "Боруссія" М - "Байєр".

  • Минулого сезону в Німеччині «Байєр» переміг «Боруссію М» з рахунком 3-2, інша гра завершилася внічию 2-2;
  • У чотирьох з останніх п’яти матчів між командами Бундесліги ставка на тотал-овер (2,5) становила 1,51;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між суперниками ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,49;
  • Байєр виграв чотири з останніх п'яти матчів проти Боруссії М у Бундеслізі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекерська компанія 1xbet, яка користується великою популярністю серед футбольних уболівальників, пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч другого туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії М» можна поставити 3,60, на нічию — 4,00 і на перемогу Баєра за 1,96. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Цікавий матч у рамках нового туру чемпіонату Німеччини, в якому фавориту буде важко підтвердити цей статус на виїзді проти сильного суперника. Матчі між «Боруссією М» і «Байєром» були видовищними та результативними протягом останніх років, тому є хороші шанси побачити голи в їхній новій очній зустрічі, враховуючи те, як команди почали цю кампанію. Логічним вибором здається ставка на тотал більше (3) за 1,81.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0