Баварія – Аугсбург. Чи підтвердять господарі статус фаворита зустрічі?

У неділю, 27 серпня, на стадіоні «Альянц Арена» відбудеться поєдинок «Баварії» та «Аугсбурга» в рамках 2-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Баварія" – "Аугсбург".

Баварія

Баварія в матчі першого туру чемпіонату Німеччини на виїзді перемогла бременський Вердер, а головною подією тієї гри став дебютний гол Харрі Кейна за мюнхенський клуб. Британський бомбардир сповнений рішучості забивати багато і часто для своєї нової команди, щоб допомогти отримати ще один чемпіонський титул.

У поєдинку майбутнього туру Бундесліги «Баварія» на своєму стадіоні виступатиме явним фаворитом, а значить, у такій грі мюнхенці не мають права втрачати очки. З перших хвилин зустрічі саме господарі повинні перехопити ініціативу та створити велику кількість загроз чужим воротам.

Аугсбург

Аугсбург у стартовому турі Бундесліги порадував футбольну громадськість неймовірним поєдинком із Боруссією М, у якому суперники зіграли внічию 4:4. Та зустріч яскраво продемонструвала хорошу гру гравців «Аугсбурга», але й залишила багато питань щодо якості оборони команди.

У новому матчі навряд чи Аугсбург матиме стільки гольових моментів, але в обороні гравці команди точно можуть мати проблеми. Гості приїдуть до Мюнхена, щоб вистояти і не пропустити ранній гол, який, безумовно, може порушити план команди на цю гру.

Баварія – Аугсбург

Баварія – Аугсбург: факти

  • У минулому розіграші чемпіонату Німеччини команди обмінялися перемогами: «Аугсбург» неочікувано переміг з рахунком 1:0, «Баварія» — 5:3;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами у всіх турнірах ставка на тотал понад (2,5) 1,17;
  • Крім того, у трьох з останніх п'яти зустрічей між суперниками завжди була ставка на те, що «обидві команди заб'ють». 1,80;
  • Баварія виграла три з останніх п'яти матчів проти Аугсбурга у всіх турнірах.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед німецьких футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на цей матч другого туру чемпіонату Німеччини: на перемогу Баварії можна поставити за скромні 1,08, на нічию – за 15,0, а на перемогу Аугсбурга – на неймовірні 23,0. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Як бачимо, букмекери практично не залишають шансів гостям у цьому матчі та не вірять у їх здатність створити сенсацію у такій грі. «Баварія» вдома докладе максимум зусиль, щоб продовжити переможну ходу та з перших турів лідирувати в турнірній таблиці. Команда Тухеля показала хорошу гру в першому колі, а це означає, що вони хочуть знову легко та впевнено перемогти. Хорошим вибором у цьому випадку є ставка на фору 1 (-3) за 2,10.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0