Галатасарай – Мольде. Чи повернуться скандинави?

29 серпня в рамках фінального раунду кваліфікації Ліги чемпіонів на арені «Рамс Парк» (Стамбул) поміряються силами команди «Галатасарай» і «Мольде». Результат першої зустрічі 3:2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Галатасарай" - "Молде".

Галатасарай

«Галатасарай» не програє вже 13 зустрічей поспіль на офіційному рівні, у першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів команда переграла «Мольде» з рахунком 3:2. Підопічні Окана Бурука першими пропустили гол у власні ворота, а команда не згасала, ще до перерви відповіла двома влучними ударами. Після перерви «жовто-червоні» почали діяти ще гостріше, команда робила все можливе, щоб захистити свою перевагу.

Перемогу "левам" принесли влучні удари Олівейри, Ікарді та Мідтше.

Молде

Мольде ризикує зупинитися за крок від омріяного місця в основному раунді турніру, у першому матчі плей-офф команда вдома поступилася Галатасараю з рахунком 3:2. Норвежці намагалися тримати гру під своїм контролем, команда навіть зуміла забити перший гол. Підопічні Ерлінга Мое не змогли встояти перед натиском турків, дозволивши забити два голи до перерви. У другому таймі «біло-сині» змогли включитися та відігратися, але кінцівка все ж була за «левами».

У норвежців голи відзначилися Елінгсен і Хауген.

Галатасарай – Мольде

Галатасарай проти Молде факти

  • У 4 з останніх 6 матчів «Галатасарая» було зіграно голів менше 2,5 (менше (2,5) — 2,17);
  • Галатасарай не зазнав поразки в останніх 13 іграх;
  • Мольде не може виграти 4 з 5 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитом домашнього матчу букмекери бачать турецький клуб. Котирування успіху Галатасарая склали 1,64. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4. Котирування зупинилися на Вікторії Молде, на рівні 4,8. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська компанія 1xbet пропонує зробити ставку на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.17, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.64. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Галатарай повним ходом мчить до групи Ліги чемпіонів, команда зараз у чудовій формі. Мольде не такий стабільний, команда не встигла набрати обертів і ризикнути опуститися в Лігу Європи. Враховуючи результат першого матчу, фактор власного поля, плюс кадровий потенціал суперників, думаю, жовто-червоні зможуть порадувати своїх уболівальників виходом у групу Ліги чемпіонів: перемога Галатасарая – 1.64.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0