Астон Вілла - Гіберніан. Скільки голів заб'ють бірмінгемці в новому матчі?

У четвер, 31 серпня, «Вілла Парк» прийматиме «Астон Віллу» проти «Хіберніана» в рамках четвертого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу «Астон Вілла» проти «Хіберніан».

Астон Вілла

Астон Вілла легко обіграла суперника в першому матчі четвертого раунду кваліфікації Ліги конференцій і тепер може не хвилюватися про матч-відповідь. На своєму стадіоні бірмінгемці точно не втратять таку значну перевагу і зіграють восени на груповому етапі турніру.

Безсумнівно, головний тренер «Астон Вілли» Унаї Емері в майбутньому матчі виведе гравців, які раніше не грали так часто. Але навіть із запасними гравцями господарі явно будуть налаштовані здобути ще одну перемогу та порадувати своїх уболівальників.

Хіберніан

«Хіберніан» провалив перший матч вдома проти «Астон Вілли» і тепер знаходиться в безнадійному становищі перед матчем-відповіддю. Шотландська команда в новому матчі гратиме за свій престиж і просто намагатиметься засмутити суперника, показавши гідну гру на виїзді.

Новий сезон «Хіберніан» невдало розпочав не лише в єврокубках, а й у чемпіонаті Шотландії – після стартових турів команда перебуває в кінці турнірної таблиці. Тому виліт з Ліги конференцій може навіть піти на користь шотландцям, які тепер зможуть зосередитися лише на домашньому чемпіонаті.

Астон Вілла - Гіберніан

Факти щодо Астон Вілли проти Гіберніана

  • У першому матчі четвертого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій Астон Вілла перемогла Гіберніан з рахунком 5:0;
  • У середньому у восьми з десяти матчів за участю Астон Вілли ставка на тотал-овер становить (2,5) 1,38;
  • У середньому 8 з 10 матчів за участю Хіберніана роблять ставку на те, що заб'ють обидві команди. 2.20;
  • У всіх матчах за участю «Хіберніана» в кваліфікації Ліги конференцій робили ставку на тотал-овер (2,5).

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже популярна букмекерська компанія серед футбольних уболівальників 1xbet пропонує своїм гравцям такі коефіцієнти на цей матч-відповідь 4-го раунду кваліфікації Ліги конференцій: ви можете поставити на Астон Віллу за 1,16, на нічию за 8,00 і на Гіберніан за 15,00 . Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Після переконливої та розгромної перемоги «Астон Вілли» у першому матчі в цьому протистоянні немає інтриги щодо того, яка команда потрапить до групового етапу Ліги конференцій. Тому обидва суперники у матчі-відповіді можуть грати без тиску та страху за підсумковий результат. Господарі однозначно підуть на матч не в найоптимальнішому складі, і ця обставина залишає «Хіберніану» як мінімум шанс на один забитий гол. Хорошим вибором буде ставка на «обидві команди заб'ють» за 2,20.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0