ПСВ проти Рейнджерс. Чи вдасться господарям перервати серію без перемог над шотландцями?

30 серпня ПСВ і Рейнджерс зустрінуться в фінальному раунді кваліфікації Ліги чемпіонів. Поєдинок прийме Philips Arena (Ейндховен). Результат першої зустрічі 2:2.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу ПСВ проти Рейнджерс

ПСВ

ПСВ не програє вже 23 зустрічі поспіль на офіційному рівні, команда впевнено проводить усі матчі. У рамках раунду плей-офф Ліги чемпіонів «селяни» також показали гідний результат, зігравши внічию з «Рейнджерс» 2:2. Хлопці Петера Боса були на порядок переконливіші у матчі, а команді просто не пощастило. Шотландцям вдалося вийти вперед, і команда двічі розписалася у воротах гостей. Нідерланди зуміли відігратися, але команда виграла недостатньо. Голи за "червоно-білих" забили Сангаре та Де Йонг.

Голландці продовжують вибивати матчі без поразок.

Рейнджери

Рейнджерс продовжує боротьбу за вихід в основний раунд Ліги чемпіонів, у домашньому матчі команда зіграла внічию з ПСВ 2:2. Підопічні Міхаеля Біля не змогли нав'язати гостям свої умови, тому команда була змушена грати від захисту. Варто зазначити, що «плюшеві ведмедики» двічі виходили вперед у ході зустрічі, але супернику вдалося відігратися. Під кінець шотландці зосередилися на захисті цього результату, щоб не погіршити своє становище. У складі Рейнджерс голи забили Сіма і Матондо.

Зазначу, що цього сезону шотландці не вигравали на виїзді, зігравши внічию та програвши по 1 матчу.

ПСВ проти Рейнджерс

Факти ПСВ проти Рейнджерс

  • Більше 2,5 м’ячів у 4 з останніх 5 матчів ПСВ (Win1 - EvBet-1);
  • ПСВ не зазнав поразки в останніх 23 іграх;
  • Рейнджерс не програє в 4 з 5 останніх матчів сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери бачать господарів поля фаворитами. На успіх ПСВ котирування склали 1,51. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 4,3. Котирування зупинилися на Victoria Rangers, на позначці 5,6. Букмекер чекає голів від команд. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт 2.17, «Тотал більше 2.5» з котируванням - 1.64. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

ПСВ впевнено проводить зустрічі в цьому сезоні, команда має намір вирішувати високі завдання, як на внутрішній арені, так і в Європі. Рейнджери також йдуть на ходу, але перший матч показав, що шотландці все одно поступаються своїм суперникам у класі. Нідерландці на виїзді виглядали цікаво, грали з позиції сили і цілком могли перемогти. Вдома хлопці Боса повинні грати не гірше, тому чекаю від них перемоги: перемога ПСВ – 1,51.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0