Спарта – Динамо Загреб. Чи вдасться господарям взяти реванш?

31 серпня в матчі фінального раунду кваліфікації Ліги Європи зустрінуться команди «Спарта» Прага і «Динамо» Загреб. Бій прийме Generali Ceska Poyishtevna Arena (Прага). Результат першої зустрічі 1:3.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Спарта – Динамо Загреб

Спарта

Після вильоту з кваліфікації Ліги чемпіонів Спарта ризикує втратити місце в Лізі Європи, у першому матчі кваліфікації клуб поступився на виїзді загребському Динамо з рахунком 1:3. Підопічні Бріана Пріске добре провели першу половину бою, навіть зуміли відкрити рахунок зусиллями Крейчі. Радість "червоних" була недовгою, адже хорвати відігралися ще до перерви. У другому таймі чехи діяли не так активно, команда ще двічі дозволила динамівцям розписатися під голом, тим самим ускладнивши собі життя.

Чехи зараз не в найкращій формі, втрачаючи очки як в Європі, так і на внутрішній арені.

Динамо Загреб

Заявку на успіх у серії зробило загребське "Динамо", яке вдома зламало опір чеської "Спарти" - 3:1. Підопічні Сергія Якировича діяли на полі переконливіше, а от команді відверто не щастило. Ще в першому таймі "сині" помилилися, дозволивши "червоним" вийти вперед. Лише після цього хорвати змогли додати, буквально за 15 хвилин, тричі розписавшись у воротах чехів. Надалі динамівці вирішили не ризикувати своєю позицією, спокійно догравши до фінального свистка. Голи за "синіх" забили Шпікіч, Перич та Іванушеч.

Після провалу в Лізі чемпіонів хорвати зібралися і зробили вагому заявку на вихід у групу.

Спарта – Динамо Загреб

Спарта – Динамо Загреб факти

  • Спарта не змогла виграти 4 з 5 останніх матчів сезону;
  • Більше 2,5 м'ячів, зіграних у 6 з останніх 8 матчів Динамо Загреб цього сезону 1,95.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Букмекери очікують домашнього успіху від чехів. Котирування успіху Спарти становили 1,96. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,40. Котирування зупинилися на Victoria Dinmo Zagreb, на позначці 3,65. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.76, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.95. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Спарта намагатиметься атакувати з перших хвилин, команді потрібно відіграти перевагу у два м'ячі. Динамо в кращому становищі, перевага першого матчу значна. Думаю, що команди зіграють результативно, господарям потрібно забивати, тому вони будуть грати в атаці, а ось гості будуть ловити суперника на контратаках: тотал понад 2,5 – 1,95.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0