Брюгге проти Осасуни. Чи підтвердять господарі свій клас?

31 серпня в матчі останнього раунду кваліфікації Ліги конференцій зустрінуться команди «Брюгге» і «Осасуна». Поєдинок прийме «Ян Брейдель Арена» (Брюгге). Результат першої зустрічі – 2:1.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Брюгге" проти "Осасуни".

Брюгге

Брюгге стабільно перемагає в шостому матчі поспіль, в рамках плей-офф кваліфікації LKF бельгійці на виїзді виявилися сильнішими за Осасуну 2:1. Першу половину зустрічі підопічні Ронні Дейла витратили на стримування атак іспанців. Але відразу після перерви "чорно-сині" відстрілялися, Сков Ольсен пробив точно в створ. Надалі «Брюгге» тимчасово скоротив обороти, чим і скористалися «червоні». Вже в самій кінцівці "чорно-сині" знову розійшлися, де Кейпер зумів остаточно схилити терези на користь свого клубу.

Бельгійці зараз у приголомшливій формі, у них серія з 6 перемог.

Осасуна

Осасуна ризикує попрощатися з турніром вже на стадії кваліфікаційного раунду LCF, вдома команда зазнала поразки від Брюгге 1:2. Підопічні Ягоби Аррасате переконливо діяли на самому початку зустрічі, при цьому не змогли пробити оборону гостей. На самому початку другого тайму «червоні» були на висоті, «чорно-сині» вийшли вперед. Надалі іспанці змогли набрати обертів, Авілья відновив рівновагу. «Осасуна» не змогла втримати нічию до кінця, у самій кінцівці бельгійці забили ще один гол.

Іспанці важко входять у сезон.

Брюгге проти Осасуни

Брюгге проти Осасуни факти

  • Брюгге виграв останні 6 матчів сезону 1,98;
  • В останніх 5 іграх сезону Брюгге забив більше 2,5 голів.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Фаворитами зустрічі букмекери бачать господарів поля. Котирування на перемогу Брюгге склали 1,98. Можна поставити на нічию з коефіцієнтом 3,45. Котирування зупинилися на перемозі Осасуни, на рівні 3,55. Результативного футболу букмекер не очікує. Букмекерська контора 1xbet пропонує робити ставки на «Тотал менше 2.5» коефіцієнт - 1.78, «Тотал більше 2.5» з лапками - 1.92. Встановіть додаток 1xbet і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Брюгге демонструє впевнену гру в цій частині сезону, завдяки чому команда розраховує показати максимальний результат. Осасуна була не готова виступати на такому високому рівні, іспанцям не пощастило з жеребом. Думаю, що в найближчій грі господарі зможуть перемогти, впевнено крокуючи в групі: перемога Брюгге – 1,98.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0