Бешикташ - Динамо Київ. Яка команда вийде до групового етапу Ліги конференцій?

У четвер, 31 серпня, на стадіоні Vodafone Park відбудеться матч четвертого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій «Бешикташ» – «Динамо» Київ.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу Бешикташ – Динамо Київ

«Бешикташ»

«Бешикташ» провів вкрай непереконливий перший матч проти «Динамо», незважаючи на фінальну перемогу з рахунком 3:2. Турецька команда двічі вела в рахунку, не змогла втримати перевагу, але все ж забила переможний гол у компенсований час і значно підвищила свої шанси на вихід до групового етапу Ліги конференцій.

На своєму стадіоні футболісти «Бешикташа» за підтримки місцевих уболівальників розраховують показати набагато краще і цього разу здобути більш переконливу перемогу. Турецька команда має намір створювати більше загроз чужим воротам і не допускати помилок у захисті, допущених у першій грі з киянами.

Динамо Київ

Динамо спочатку було аутсайдером цього протистояння, адже команда Мірчі Луческу переживає нелегкі часи через не найкращий кадровий потенціал. Проте зараз кияни явно поступаються супернику за складом і роблять ставку в основному на молодих українських виконавців.

Але в першій грі «Динамо» здивувало сміливою грою в атаці, зумівши двічі вразити ворота суперника. Якщо у матчі-відповіді кияни не поступляться своїм стилем і використають свої шанси, то цілком здатні націлитися на камбек і вихід у груповий етап єврокубкового турніру.

Бешикташ - Динамо Київ

Бешикташ – Динамо Київ факти

  • У першому матчі четвертого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій «Бешикташ» на виїзді переміг «Динамо» з рахунком 3:2;
  • У двох з останніх п'яти матчів між командами в європейських змаганнях ставка на тотал понад (2,5) 1,76;
  • Крім того, лише в двох з останніх п’яти матчів між суперниками в європейських змаганнях була зроблена ставка на те, що «обидві команди заб’ють». 1,96;
  • Бешикташ забивав у кожному кваліфікаційному матчі Ліги конференцій цього сезону.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на матч-відповідь четвертого раунду кваліфікації Ліги конференцій: на перемогу Бешикташа можна поставити 1,43, на нічию 4,50 і на перемогу Динамо за 8,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

Це протистояння можна назвати одним із центральних у четвертому раунді кваліфікації Ліги конференцій. По-перше, між собою зустрічаються дві досвідчені та статусні команди, а по-друге, після першого матчу в цьому протистоянні зберігається інтрига, незважаючи на мінімальну гостьову перемогу «Бешикташа». «Динамо», очевидно, має намір відігратися у сутичці-відповіді і докладе всіх сил для позитивного результату. І «Бешикташ», і «Динамо» цього сезону не відрізняються надійною обороною, тому логічно зробити свій вибір на користь «забивати обидві команди» за 1,96.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0