Борусія М проти Баварії. Чи продовжать мюнхенці свою переможну серію?

У суботу, 2 вересня, на стадіоні "Боруссія-Парк" відбудеться поєдинок "Боруссія М" - "Баварія" в рамках 3-го туру німецької Бундесліги.

Наші експертні прогнози та аналіз матчу "Боруссія М" проти "Баварії".

Боруссія М

Гладбахська «Боруссія» важко входить у новий сезон чемпіонату Німеччини і поки не порадувала своїх уболівальників переможними результатами: спочатку команда зіграла внічию з «Аугсбургом» з рахунком 4:4, а потім поступилася на своєму стадіоні «Байєру». - 0:3 і зараз знаходиться в кінці турнірної таблиці.

Попереду у «Боруссії М» нове важке випробування, адже в гості до команди, у якої гладбахці двічі відбирали очки в минулому сезоні, приїде найсильніша команда країни. Ця обставина може додати оптимізму господарям, але для повторення такого результату команді дійсно потрібно показати свій найкращий футбол.

Баварія

Але "Баварія" стартувала в новій Бундеслізі з двох впевнених перемог і зуміла відповісти критикам після розгромної поразки від "Лейпцига" в матчі за Суперкубок Німеччини. З перших турів чемпіонату мюнхенці підтверджують свої амбіції знову стати володарями золотих медалей.

Особливо задоволений грою зірковий новачок "Баварії" Гаррі Кейн, який забив три голи в стартових двох турах і віддав одну результативну передачу. Безсумнівно, голи британського бомбардира дуже знадобляться Баварії в новому виїзному матчі.

Борусія М проти Баварії

Боруссія М проти Баварії факти

  • В останньому розіграші Бундесліги «Боруссія М» перемогла мюнхенську «Баварію» з рахунком 3:2, інший матч завершився внічию 1:1;
  • У трьох з останніх п'яти матчів між командами різних рівнів ставка на тотал понад (2,5) 1,25;
  • У чотирьох з останніх п'яти матчів між суперниками у всіх змаганнях ставка на те, що «обидві команди заб'ють» була 1,42;
  • Боруссія М ще не вигравала поточний сезон німецької першості, тоді як Баварія виграла два стартові матчі.

Коефіцієнти від завантаження 1xbet

Дуже відома серед футбольних уболівальників букмекерська компанія 1xbet пропонує своїм клієнтам такі коефіцієнти на такий матч нового туру чемпіонату Німеччини: на перемогу «Боруссії М» можна поставити 7.10, на нічию 5.90, і на перемогу Баварії за 1,40. Завантажте 1xbet на телефон і зробіть ставку на фаворита!

Прогноз підсумків гри

У цьому матчі фаворит очевидний: Баварія докладе всіх зусиль на чужому полі, щоб взяти всі три очки і помститися супернику за дві осічки в минулому сезоні. «Боруссія М» не в найкращій формі на початку кампанії, і немає жодних передумов для того, щоб гра команди змінилася на краще проти діючих чемпіонів. Гості повинні впевнено виграти цю зустріч, а значить, логічним варіантом для прогнозу є ставка на фору 2 (-1,5) за 1,92.

Та ж новина

Додати коментар

Залиште коментар для зворотного зв'язку

reload, if the code cannot be seen

Коментарі 0